Discussie: Regionale Omroep
Los bericht bekijken
  #10  
Oud 4 februari 2009, 20:38
Vere's schermafbeelding
Vere Vere is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digitalekabeltelevisie Bekijk bericht
Je gebruikt de termen lokaal en regionaal door elkaar.Ziggo heeft ze juist met opzet allemaal (in ieder geval TV) toegevoegd, ook zenders van buiten het eigen gebied omdat er vraag naar was. Waarom de regionale radiozenders zoals Radio West, Noord Holland, M, en Rijnmond bij Ziggo Oost (nog) niet te ontvangen zijn weet ik niet
Ik haal lokaal en regionaal niet door elkaar hoor weet echt het verschil wel!

De monteur was dus bij mij thuis omdat Radio West, Noord-Holland, Utrecht en Rijnmond niet doorkomen. Hij wist ook niet hoe het kon maar belde dus uiteindelijk vandaag terug. Ziggo geeft deze niet door aan de @Home klanten en gaat dit ook niet doen.

Ik vroeg dus ook met TV doen ze dit wel. Hij gaf toen echt aan dat dit een technische reden heeft dat Ziggo dit nu doet en ook te maken heeft met het @Home verleden. In de toekomst gaat ook Ziggo deze TV zenders en ook alle regio radiozenders niet meer doorgeven. Men gaat straks lokale digtiale pakketten maken omdat men verplicht wordt om ook lokale omroepen en de kabelkrant digitaal door te geven. Men gaat als dat technisch kan ook alleen nog maar je eigen regionale omroep doorgeven en stopt dus met alle anderen!

Op mijn vraag waarom zei hij: HDTV kost veel ruimte en Ziggo is niet wettelijk verplicht alle regiozenders aan te bieden. Technische kan het nu nog even niet anders en straks wel en zal met dat dan ook anders gaan doen want de kabel heeft niet onbeperkte ruimte.

Echt balen maar het schijnt dus echt waar te zijn.