Discussie: Grootte email box
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 4 februari 2009, 19:50
sandeman11's schermafbeelding
sandeman11 sandeman11 is offline
Member
 
Geregistreerd: 17 december 2008
Locatie: uden
Ziggo Internet: alles in één (plus) 10/1,5
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door janos Bekijk bericht
Dan kom ik inderdaad op ong. 25 MB.
bedankt danweet ik genoeg en wacht af op omzetten maiserver.
ttip, gebruik Gmail daar is de inboxgrootte nu 7500 MB :

Tien belangrijke redenen om Gmail te gebruiken

Gmail maakt het e-mailen gemakkelijk en efficiënt. En misschien zelfs leuk1. Je houdt niet van spam. Wij ook niet.

Verspil je tijd niet met ongewenste berichten. Gmail blokkeert spam voordat het in je Postvak IN kan komen. Als er onverhoopt toch een ongewenst bericht tussendoor slipt, kun je terugvechten door dit te melden en zo onze spamfilters nog effectiever te maken. Meer informatie
Bekijk de video waarin we laten zien hoe we spam bestrijden
2. Het draait bij Google om zoeken en Gmail maakt daar dankbaar gebruik van

Gebruik de Google-zoekfunctie in Gmail om het bericht te vinden dat je zoekt, ongeacht wanneer het werd verzonden of ontvangen. Je hoeft geen tijd te verspillen aan het sorteren van je e-mailberichten. Zoek gewoon naar het gewenste bericht en Google vindt het voor je.
3. Stel betekenisvolle conversaties samen

In Gmail wordt elk bericht dat je verzendt, met alle ontvangen antwoorden gegroepeerd. Deze conversatieweergave wordt steeds omvangrijker naarmate meer antwoorden binnenkomen, zodat je steeds de context van je e-mailberichten ziet.
4. Communiceer direct

Met één klik kun je chatten in Gmail met de personen met wie je al mailt. Je kunt zelfs een e-mailbericht beantwoorden met een chat. Bovendien kan Gmail al je chats archiveren en doorzoekbaar maken, zodat geen waardevolle informatie verloren gaat.
5. Labels, filters en sterren...

Gmail maakt gebruik van labels om het ordenen van je mail flexibeler te maken. Een conversatie kan verschillende labels hebben en daardoor ben je niet gedwongen om voor berichten slechts één bepaalde map te kiezen. Je kunt ook filters maken voor automatisch beheer van inkomende berichten. Berichten een ster geven is een andere manier om je Postvak IN te organiseren. En het ziet er ook nog fraai uit.
6. Ontvang je e-mail onderweg

De tijd dat je nog je computer nodig had om aan je e-mails te komen, is allang voorbij. Je hebt nu met Gmail op je mobiele apparaat vanaf elke locatie toegang tot je e-mail.
7. Heel veel opslagruimte

We werken voortdurend aan het vergroten van de hoeveelheid gratis opslagruimte in Gmail en als je nog meer wilt, kun je altijd extra opslagruimte kopen. Met al die ruimte kun je je berichten archiveren in plaats te verwijderen. Met archiveren loopt je Postvak IN niet vol, terwijl je je berichten wel kunt terugvinden wanneer je ze nodig mocht hebben.
8. We hebben advertenties, maar alleen de goeie

In Gmail zul je nooit pop-ups of irrelevante banneradvertenties zien. Wij geven tekstadvertenties en verwante links weer die interessant en handig voor je zouden kunnen zijn. Ons systeem scant net als ons spamfilter automatisch de inhoud van je berichten op zoekwoorden, zodat we uitsluitend de meest relevante informatie weergeven. Meer informatie over hoe goed we je privacy beschermen.
9. Tijd besparen

Profiteer van de Snelle contactweergave en de Sneltoetsen in Gmail voor een snellere afhandeling van je e-mail. En vergeet niet dat je met de zoekfunctie van Gmail van Google snel berichten kunt terugvinden.
10. En dat is allemaal gratis?

Klopt -- lijkt gek, maar we doen het graag voor je.
__________________
-
-
-
-
-
-
-
-
-echte mannen eten geen honing, echte mannen kauwen op bijen..