Discussie: Regionale Omroep
Los bericht bekijken
  #8  
Oud 4 februari 2009, 19:21
Vere's schermafbeelding
Vere Vere is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 februari 2009
Locatie: ziggo
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mennomulder Bekijk bericht
Hier in Groningen zijn 829, 830, 831 en 831 ook nog steeds niet te ontvangen !

Ik had/heb dus ook dat probleem!
Helpdesk diverse keren gebeld en op advies helpdesk nieuwe kabels gekocht en ontvanger opnieuw aangesloten. Geen effect. Uiteindelijk heeft men een monteur gestuurd.

Deze monteur kon het niet oplossen en gaf aan dat het net leek alsof ze niet doorgegeven worden. Hij heeft gebeld met het hoodkantoor en men zou het daar uitzoeken wat er mis ging.

Vandaag terug gebeld door de monteur, en wat denk je?
Deze regionale radiozenders zijn niet te ontvangen voor @Home klanten dit staat fout op de Ziggo zenderkaart. Erg jammer.

Maar nu komt het ergste. De monteur gaf aan dat de andere regiozenders er nu ook alleen maar opzitten omdat dat technisch niet anders kan. In de toekomst gaat Ziggo per gemeente een lokaal digitaal zenderpakket maken en dan heb je alleen nog maar de regiozenders uit je eigen regio!
Ik vroeg nog is dit zowel voor TV als Radio en ja dus voor beide! Dsu heb ik straks alleen nog maar TV Drenthe hier, Bah

Dit is balen kijk zelf veel naar Omroep Brabant,TV Rijnmond, AT5 en TV Noord-Holland heb deze nog liever dan "onze eigen" TV Drenthe. Snap echt niet dat Ziggo deze zenders straks allemaal van de kabel haalt.

En mag Ziggo ook zomaar deze populaire zenders niet meer doorgeven omdat ze in het basispakket zitten en Ziggo zelfs reclame maakt dan men alle regiozenders heeft?

Wat een bedrijf dat Ziggo die snappen echt niet wat hun klanten willen zien, als dit doorgaat ga ik een schotelsetje kopen want dan kan ik tenminste de regiozenders blijven zien.

Laatst gewijzigd door Vere; 4 februari 2009 om 19:34