Los bericht bekijken
  #453  
Oud 4 februari 2009, 14:36
satlange's schermafbeelding
satlange satlange is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 4 februari 2009
Locatie: den haag
DTV: Humax 9200 en diverse Samsung ontvangers
Berichten: 11
Standaard

Of je de Humax in je netwerk kunt hangen is volgens mij nog maar de vraag. Het zal wel weer zo verlopen dat je bij het installeren van de Humax nieuwe Ziggo firmware door je strot geduwd krijgt. Gelijk als in de Cisco. Daarmee zetten ze gelijk USB en Netwerk poorten dicht. Dit alles onder het mom van rechten. (uitzendinggemist is immers ook gratis te bekijken via het net). Overzetten van HD content naar een ander medium via het net zou immers ook tot de mogelijkheden behoren.

Ik had een Humax 9200 welke prima beviel. Toch de upgrade gemaakt naar de Cisco HD tuner Humax 9200 verkocht. Wat een drama, ik heb het apparaat een dag later weer naar de winkel terug gebracht en weer een Humax 9200 gekocht. (apparaat zit vol met bugs en had zo nooit op de markt gebracht mogen worden) Continue oranje schermen, ondertitel op de HD kanalen niet om aan te zien enz enz.

Nu wacht ik dus op de Humax 5050. Ik wil echter mensen die hem al hebben besteld aanraden het apparaat eerst aan te sluiten zonder de coaxkabel. Vervolgens auto firmware update uitzetten en dan pas de coax erin doen en een normale installatie uitvoeren. Op die wijze behoud jezelf de keuze of je de firmware update wel wil hebben. In de fabrieksfirmware werkt de USB en Netwerkaansluiting zeker. (Ziggo gaat hem anders op zeker compleet dicht zetten)