Los bericht bekijken
  #95  
Oud 3 februari 2009, 21:51
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gertrud Bekijk bericht
Dat is niet helemaal waar. Hoewel er veel minder mislukte opnames zijn dan voor de software update, gaat er toch nog wel eens wat wat mis. Gisteren was er een spontane reboot tijdens het bekijken van een eerder gemaakte opname. Bij een tweede poging gebeurde het op precies dezelfde plek weer.
Ook het opnemen vanuit standby lukt lang niet altijd, soms blijft het klokje stilstaan op de aanvangstijd. Tegenwoordig laat ik de recorder dan ook meestal aanstaan.
Het is nooit helemaal uit te sluiten dat de ontvanger reboot, omdat zich een probleem in de stream voordoet. De reboot wordt geïnitieerd als de interne watchdog geen systeem activiteit meer constateert. Om de voorkomen dat het systeem blijft hangen, wordt de decoder opnieuw opgestart. Humax heeft veel oorzaken kunnen vaststellen, maar er kunnen nog steeds situaties in het live signaal voorkomen die de humax niet kan decoderen, waarop het systeem gaat hangen en vervolgens een reboot uitvoert. Omtrent het 2e issue hoor ik graag of andere gebruikers eenzelfde ervaring hebben.