Los bericht bekijken
  #778  
Oud 2 februari 2009, 18:44
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door visje Bekijk bericht
pff...
nou, voor ik weer het een en ander ga veranderen bij die aansluiting wacht ik eerst rustig het mailtje van de helpdesk af...
thx in elk geval voor je/jullie advies...
was al blij dat na het veranderen het allemaal (lees tv, internet en telefoon) weer goed deed!

Dag!
Visje...
Even voor de duidelijkheid; Er zijn testers bij wie iTV nooit heeft gewerkt. Daarbij is het zaak de aansluitingen goed na te lopen. De antennekabel van de Cisco moet rechtstreeks van de versterker komen, dus in geen geval via een ander apparaat, anders gaat het fout. Signaalsterkte is dan 100%. Maar omgekeerd is dat (100%)geen garantie dat alles goed is aangesloten; aansluiting moet zo rechtstreeks mogelijk zijn i.v.m. retour.

Dan de grote groep testers waarbij een deel van iTv (Programma Gemist) wél heeft gewerkt in het begin op de zowel de oude(opgegeven) als de nieuwe smardcard. Bij in ieder geval een aantal van hen ( waaronder ikzelf) doet zich onlangs een mysteriueze afsluiting van iTv voor, juist op het moment dat Ruigrok een mailtje dat alles zou moeten werken stuurt en Ziggo een rekening voor de nieuwe diensten. (Zoals bekend moeten we die rekening negeren) Voor die mensen geldt: de iTv moet opnieuw worden geïnstalleerd op de oude smardcard waarvan het nummer bij de start is doorgegeven aan Ruigrok. Dan doet (bij mij althans) alles het. Nadeel is wel dat ik niet én de extra kanalen én iTv heb. Zodra je op de nieuwe smardcard met die extra kanalen iTv probeert op te roepen doet de Cisco een nieuwe installatie die alleen maar oplevert dat iTv niet meer werkt. Ook op de oude smardcard niet meer. Tenzij je daarop iTv opnieuw installeert. Conclusie: installeer en gebruik VOD en iTv alleen op de OUDE opgegeven smartcard!
Overigens: wel slordig /vervelend van Ziggo dat iTv op de nieuwe smardcard nu is uitgeschakeld