Discussie: Klacht: Dubbel abbonement !
Los bericht bekijken
  #6  
Oud 2 februari 2009, 17:26
Adriaanus's schermafbeelding
Adriaanus Adriaanus is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2009
Locatie: bergen op zoom
Ziggo Internet: Z1
DTV: geen
Berichten: 2
Standaard Incasso dreigementen.

Niet bang zijn voor incasso dreigementen. Wij hebben gecheckt wat een simpel Z-1 abonnement kost. En als er op 2 klantnummers door ziggo ge-incasseerd wordt dan maken zij zich schuldig aan frauduleuse handelingen.
Het valt mij mee dat dit bedrijf nog niet is binnenstebuiten is gekeerd door de belasting/fiod, want de administratie deugt waarschijnlijk voor geen kant.

Ik citeer uit mijn brief:

quote
Hierbij delen wij U mede, na telefonisch overleg met Uw afdeling, dat wij met onmiddelijke ingang de aan U telefonisch verstrekte machtiging tot automatische incasso te hebben ingetrokken om de navolgende redenen:

1) De telefonische aanmelding via Uw callcenter in augustus 2008 was al een gebrekkig en zeer onprofessioneel geheel.
2) Er zou ons een “welkomst pakket” toegezonden worden, hetgeen een ongevraagde digitale ontvanger bleek te zijn.
De zogenaamde misleidende Amerikaanse borstelverkoop methode Uwerzijds.
3) U reageerde niet op onze correspondentie hetgeen wij zeer ongepast vinden, maar volgens de media is dat één van Uw standaard procedures.
4) Wij retourneerden inmiddels, die zelfde ongevraagde digitale box zoals in oktober met Uw klantenservice overeengekomen.
5) U berekent ons desondanks ( op klantnummer 1361 factuur nr. 2150 ) alsnog een digitale box en wederom de eerste nieuwbouw aansluitingskosten met nog wat onduidelijke abonnementskosten. De aansluitkosten en de abonnementsgelden voor ( deels ) september, oktober en november zijn reeds eerder door U ge-incasseerd op klant nummer 1361.
6) U stuurt ons 2 Ziggo nieuwsbladen met juiste tenaamstelling, maar vreemd genoeg ook elk met een ander klantnummer.
Ergo, volgens de door U aan ons verzonden correspondentie, hebben wij inmiddels 3 ( drie ) klantnummers.
Het wachten is dus op (drie ) dubbele incasso’s.
7) U houdt zich niet aan reeds eerder gemaakte afspraken.

Al met al geen basis om vertrouwen te hebben in de ( verspreide back-office) administratie van Ziggo, zodat uitbreiding van ons abonnement naar een totaal pakket voorlopig niet aan de orde is.

Wij zijn op 11 december met U medewerker overeengekomen:

1) Wij Uw nota nr. 2150 gestorneerd,
2) U stuurt ons overeenkomstig een creditnota.
3) U stuurt ons, tot nader bericht onzerzijds, voortaan alleen nog een acceptgiro voor het aangegane gewone kabelabonnement en geeft ons aan welk klantnummer wij hebben.Teneinde het abonnement niet te verstoren hebben wij per heden het abonnement’sgeld voor december 2008 aan U overgemaakt met klantnummer 1361. Hetzelfde klantnummer waarmede U reeds eerder bij ons heeft ge-incasseerd.

unquote


De nrs heb ik veranderd!!


Hierop heb ik inderdaad een bevestiging/opzegging gehad van één abonnement, maar men blijft internet nota's sturen voor 2 abonnementen.
Ik heb pas geleden 1 uur 6 minuten met een medewerker gesproken en haar laten noteren dat dat echt het laatste gesprek was. Vriendelijk blijven is mijn motto, want een callcenter medewerker noteert en geeft alleen maar door. Dat Ziggo er niets mee doet, kunnen de medewerkers van een callcenter niets aan doen.
Aan Ziggo besteed ik ook verder geen enkele cent meer aan telefoonkosten. Wel hooguit nog aan aangetekende brieven ( met een ontvangstbewijs ) en copieer alles via de website aan kassa.nl.
Ze staan deze week weer nr. 2 bij kassa.


groetjes
Adriaanus