Los bericht bekijken
  #1  
Oud 2 februari 2009, 11:23
rsd-nl's schermafbeelding
rsd-nl rsd-nl is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 januari 2009
Locatie: Roosendaal/@Home
Ziggo Internet: Internet Z2
DTV: Samsung DCB-B270R
Berichten: 12
Standaard Waardeloos! Al een maand bezig met digitaal totaal!

Ziggo is een waardeloos bedrijf dat mij niet serieus neemt als klant. Ik heb net een half uur met een helpdesk medewerker aan de telefoon gezeten en het is weer op niks uitgelopen.

Een half jaar geleden ongeveer heb ik in de winkel een digitale ontvanger gekocht met smartcard, als bonus zitten daar 2 maanden lang alle zenders bij, zoals jullie weren.

Na een week al, deden slechts Nederland een, twee en drie het nog. De andere zenders gaven een E19 melding Ik bellen met de Ziggo helpdesk en toen kreeg ik meteen het standaard digitale pakket terug. Over die preview periode die nu dus meteen was verlopen heb je mij nooit gehoord.....

Na vijf maanden vond ik het het overwegen waard om het digitaal totaal pakket te nemen, dus toch extra zenders. Dit was het begin van een lange reeks telefoontjes, en dus ook kosten, en ellende.


Week 1: Ik heb via Internet Digitale TV totaal aangevraagd en krijg ook een bevestiging in mijn mail.

Week 2: ik heb een week niets meer gehoord, dus ik maar weer bellen met de helpdesk. Er blijkt helemaal geen bestelling bekend te zijn, dus ik word doorverbonden met een andere afdeling die mijn bestelling op kan nemen. Helaas word ik niet correct doorverbonden, dus ik moet wederom opnieuw terug bellen om telefonisch digitaal totaal te bestellen. Dit heb ik gedaan en de bestelling is afgerond.

Week 3: Na een week niets vernomen te hebben van Ziggo, klim ik uiteraard weer in de telefoon. Er wordt mij verteld dat de aanvraag van digitale TV bij stap 4 van de 6 is en dat het dus weldra geregeld zal worden. Ik besluit ook een klachtenmail te sturen via het contactfomulier op de site.

Week 4: Uiteraard is er nog steeds niks geregeld en als ik bel wordt mij verteld dat de aanvraag bij stap 5 van 6 is en dat het dus deze week echt gaat gebeuren. Joepie!

Week 5: WEER NIKS. Ik bel opnieuw en heel de order blijkt niet meer in het systeem voor te komen. Ik bestel opnieuw en er wordt mij toch echt verzekerd dat het binnen 48 uur zal werken. Dat zou dus afgelopen vrijdag moeten zijn.

Vrijdag zette ik vol goede moed de TV aan en helaas werkte het natuurlijk niet. Ik heb weer na de helpdesk gebeld en uiteindelijk kreeg ik een medewerker van de technische dienst aan de telefoon die binnen een UUR mijn digitaal totaal pakket geactiveerd had. Eindelijk het einde van alle ellende dacht ik.... Zaterdag krijg ik uit het niets met de post een brief dat ik het digitale TV pakket van Ziggo opgezegd heb . Dit heb ik echter nooit gedaan. Zondagavond zet ik de TV aan, en wat denk je? WEER alle extra zenders weg...

Week 6: Vandaag (maandag) maar weer de Helpdesk gebeld waar mijn exta zenders zijn. Zeggen ze doodleuk dat ik mijn abbonement heb opgezegd, wat dus niet waar is! Ik krijg te horen dat de "order al te ver heen is". Ze kunnen de opzegging niet meer annuleren en een dezer dagen zal heel mijn digitale TV dus afgesloten worden. Ik moet zelf maar weer bellen, om heel digitale TV opnieuw aan te vragen. Ik dacht dat ik ging ontploffen. Na ruim een discussie van een halfuur willen ze nog steeds niks doen en houden ze vol dat ik digitale TV opnieuw moet aanvragen.... Ik smijt de telefoon erop en ben geen stap verder, ik heb juist binnenkort helemaal GEEN TV meer, en als klap op de vuurpijl kan ik dan weer een hoop telefonische kosten gaan maken om het terug aangesloten te gaan krijgen....

DIT IS A-SOCIAAL. BIJ ZIGGO ZIJN ZE ECHT NIET GOED WIJS!

Op de klachtenmail heb ik, uiteraard, nooit een reactie ontvangen!