Discussie: Vraag: SmartCard
Los bericht bekijken
  #14  
Oud 2 februari 2009, 11:17
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Derrek Bekijk bericht
Wat moet je nu geloven van dit soort bedrijven?
Ik heb zo het vermoeden dat, als ik over een maand een 2e smartcard wil activeren, toch extra abonnementsgeld zal worden berekend. Maar ja, dan denken ze van "pik, ik heb je" en ben je als klant weer diegene met de koste achternaam. Want zie dan je geld maar eens terug te krijgen.
Helpdesken zijn inderdaar allemaal "rubbish". En ik heb al met velen ervaring (Digitenne van Digitenne, Digitenne van KPN, KPN zelf, Hi, T-Mobile, etc. etc.); ze weten geen van allen waar ze over praten. Die ingehuurde studenten worden ook alleen getraind om mesen af te wimpelen of om iets te verkopen; ze weten niets van het bedrijf, laat staan van oplossingen. En het gaat maar door. Radar of geen Radar. Alleen de HD van XS4ALL is wel goed in Nederland.
Verder willen ze alleen maar geld verdienen.
Tja, ik deel deze ervaringen niet met je, althans betreffende de KPN en T-Mobile. Ben altijd netjes geholpen en bij klachten is er altijd compensatie geweest in de trant van extra korting of voortijdig nieuwe telefoon.

Mensen die dit forum niet bezoeken, zullen niets weten van een definitieve datum betreffende de invoering van meerdere smartcards per huishouden. Via de folders is altijd nog gezegd: 'in 2009', dus mist men in feite niets. Dat men hier (op dit forum) vaak als eerste het nieuws hoort is natuurlijk mooi meegenomen, maar zodra er een vertraging is heb je de poppen aan het dansen. Daarom ben ik persoonlijk van mening dat je je er wel aan kan gaan ergeren met allemaal redenen omlijst, maar het haalt toch niets uit en dan kun je maar beter gewoon afwachten. Scheelt je een hoop ergernis en energie. Energie die je weer in wat anders kunt steken.