Los bericht bekijken
  #103  
Oud 1 februari 2009, 22:25
Tib0r's schermafbeelding
Tib0r Tib0r is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 7 oktober 2007
Locatie: noord-scharwoude
Ziggo Internet: alles in 1 extra scientific atlanta
DTV: humax
Berichten: 17
Standaard

Wat ik gewoon niet begrijp is.

Ik heb een probleem kost je al een lichte hartverzakking om onderhand het is zover te krijgen dat er iemand langs komt.

Die persoon staat hier voor de deur weet werkelijk van toeten nog blazen van netwerken af. Verteld zelf geen opleiding gehad hierin en je wordt zo hoppa de weg opgestuurd om dingen te installeren en problemen op te lossen. Hij hangt de hele tijd aan de telefoon met een collega en er wordt besloten een nieuw modem te plaatsen. ik helemaal blij we rammelen onderhand op 20 Mb of in iedergeval boven de 18Mb das al een 200% verbetering enigste is duurt maar 4 dagen en hoppa gaat ie weer.

Ze hebben de troep gewoon niet op orde of ze houden het kunstmatig laag dat kan ook natuurlijk maar kan ik gezien de fluctaties niet voorstellen.

Het netwerk wordt dus zwaar over belast want op de gezette drukke tijden is het echt geen doen dramatisch gewoon terwijl ik een aantal testen over dag heb gedaan als iedereen braaf aan et werk is en dan haalt ie het wel of in iedergeval gaat het stukken beter.

Wat roept ziggo, jongens we gaan de snelheid voor alle leden verhogen met mijn abbonement van 20 naar 50Mb en begin volgend jaar moet het 80Mb worden. Hoe kunnen ze dat nou door duwen ze hebben deze rotzooi nog niet eens op orde. en als ze alle abbonementen gaan verhogen wordt het alleen maar erger dan wordt het netwerk nog zwaarder belast en zal het naar mijn mening alleen maar eerder in donderen. dus in plaats van het nu eerst op te lossen gaan we de situatie alleen maar verslechteren door de gebruikers meer snelheid te gaan geven.

ONGELOOFLIJK!!!!!