Los bericht bekijken
  #16  
Oud 1 februari 2009, 14:46
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.471
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unknown Bekijk bericht
En waarop baseer jij dat nu er een sponsor deal is aangegaan, er geen geld meer zou zijn om het netwerk te onderhouden en uit te breiden?
Misschien aan het feit dat in zijn (en mijn) regio het netwerk belabberd werkt (snelheid is al meer dan een maand rond de 4 tot 6 MBit down en 3Mbit up, ipv 20Mbit down, alleen snachts is de speed goed) op dit moment en dat het lijkt of daar helemaal niets aan gedaan wordt. Ik weet echter dat er een storingsonderzoek loopt, alleen de resultaten zijn er nog niet omdat het blijkbaar complex is. Maar helaas is hier niets over terug te vinden op enige storingen/werkzaamheden pagina.

Ik kan me dus goed voorstellen dat voor het grote publiek lijkt of Ziggo er met de pet naar gooit om het netwerk op orde te houden, terwijl dat voor wat betreft de techniek niet terecht is.....

De communicatie over een nieuwe sponsor/reclame actie is blijkbaar beter dan de communicatie over dingen die niet werken. Als dat duidelijker naar buiten gebracht werd met de oplossingstermijn erbij zou dat heel wat meer begrip werken dan nu.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....