Los bericht bekijken
  #16  
Oud 1 februari 2009, 06:26
DutchForce's schermafbeelding
DutchForce DutchForce is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 oktober 2008
Locatie: Leiden / Ziggo(Casema)
Ziggo Internet: Z2
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rieks Bekijk bericht
In oktober heb ik op dit forum al eerder mijn negatieve ervaringen met ZIGGO verwoord. Ik heb ZIGGO destijds een waardeloos bedrijf genoemd. Dat vind ik nog steeds en mijn slechte ervaringen zijn zelfs zodanig toegenomen, dat ik ZIGGO inmiddels ook een onbetrouwbaar bedrijf vind.
enz enz ...........
Is toch even wat minder ja, ik kan wel met je mee praten hoor. Ik heb zelf nu al 3 jaar last gehad van storingen. Maar als het goed is moet het nu klaar zijn, er is afgelopen jaar (2008) een compleet nieuwe kabel vanaf de splitter naar mijn huis gelegd. En wat bleek toen er zat corrosie in de kabel, dat kwam doordat er vocht in de kabel was gelekt bij een slechte las. Ik heb hierop denk ik wel 20 monteurs versleten voordat 1 erachter kwam.

Ik moet wel zeggen dat ik de afgelopen 3 jaar ook netjes een vergoeding heb gehad ter waarde van 3 maanden internet (tv deed het namelijk wel gewoon, niet digitaal).
Ziggo is naar mijn mening absoluut geen onbetrouwbaar bedrijf, het heeft alleen mensen in dienst (gehad) die niet echt hun vak verstonden.

Maare Rieks een tip, neem geen contact met ziggo via de mail. Maar stuur netjes een aangetekende brief naar de klachten dienst.
IK weet niet of dit nog het goeie adres is maar hier ging mijn communicatie naartoe.
Ziggo/Casema klantenservice
t.a.v. afdeling klachten
Postbus 16192
2500 BD Den Haag

Dit adres is mij ooit door een monteur gegeven en 1 brief was genoeg. Ik heb nu een klantcoordinator gekregen waarmee ik zaken doe.