Los bericht bekijken
  #12  
Oud 31 januari 2009, 17:14
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Over de kosten heb je een punt, echter wie bepaalt die kosten die daaraan verbonden zijn? Juist dat is niet Ziggo, die kosten worden door je mobiele provider bepaald, maar ook geincasseerd. Dus dat bedrag word op de rekening van de mobiele provider bijgeschreven, dan kan je toch niet van Ziggo verwachten dat zij die kosten aan jou gaan terug betalen?
Toch zie ik dat eerder als "gevolgschade". Net zoals een vervangende woonruimte na een brand of vervangende auto na een schade die buiten je schuld wordt veroorzaakt, zou je recht moeten doen gelden op een redelijke tegemoetkoming in de kosten. Tenslotte zijn het Hilton of een Rolls Royce ook geen redelijke vervangers. Daar wil ik mee zeggen dat Ziggo geen exorbitante mobiele kosten volledig zou hoeven te vergoeden.

Iets wat daar nog meer voor pleit is dat Ziggo in veel gevallen juist adviseert om te bellen. Hoe vaak zien we niet dat in een reply op een email cq. contactformulier dit als enige contact mogelijkheid wordt aangegeven.

Juist in dit "redelijke" zit een enorme discussie ruimte. ipv. het Hilton een kartonnen doos en ipv de Rolls een bakfiets is natuurlijk onredelijk. Maar in hoeverre is het gebruik van bv. een andere vaste telefoon nog redelijk? Je moet daar sowieso derden mee lastig vallen. Mobieltjes lijken defacto met 0900 nummers een niet redelijk duur alternatief.

Dat Ziggo een tegemoetkoming zou moeten geven staat m.i. buiten kijf, maar wat dan als redelijk zou moeten worden gezien?
__________________
BenJ