Los bericht bekijken
  #737  
Oud 30 januari 2009, 18:45
markwijn's schermafbeelding
markwijn markwijn is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 januari 2009
Locatie: Ziggo
Berichten: 4
Standaard UPDATE test Interactieve Televisie [CODE2a]

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bartel Bekijk bericht
Hier werkt de interactieve TV ook niet (4826 Breda) kreeg afgelopen maandag een mailtje dat de Itv geactiveerd was, gelijk geïnstalleerd en ik kreeg foutmelding: Provisioning Error, linksonder staat dan ook nog (in dat schermpje) Cond. K of Cond. B

Vandaag kreeg ik wéér een mailtje dat ik gebruik kon maken van Itv, dus weer maar eens geprobeerd, helaas hij blijft Provisioning Error geven en probeert het op de achtergrond nog een keer. Als ik kijk bij status interactieve TV dan staat er OF opnieuw proberen OF even wachten.....

Ik heb ruigrok 2 dagen geleden een mailtje gestuurd maar als ik zo terug zit te lezen mag ik blij zijn als ik over 3 weken een mailtje terug krijg dus?

Gelukkig zit ik in het testpanel want je zou er toch niet vrolijk van worden als je er voor zou moeten betalen toch?
Och hier werkt het ook niet (4849, Dorst). Ik heb het op gegeven. Heb al diverse emails gestuurd naar Ruigrok, geen antwoord natuurlijk.

Heb naar aanleiding van de email (UPDATE test Interactieve Televisie [CODE2a]) die ik vandaag ontving maar weer een email gestuurd naar Ruigrok dat ik alles terug wil sturen en hoe ik dat zo snel mogelijk kan doen. En schrik niet, binnen 7 minuten antwoord:

Hartelijk bedankt voor je bericht. Hoewel je vraag duidelijk is voorgelegd aan de ITV helpdesk bij Ziggo, heb ik er alle begrip voor dat je uit het testtraject wilt stappen. Begin volgende week horen wij hoe het retourtraject gaat verlopen. Deze informatie zullen we je dan terugsturen. Op het moment dat de decoder terug ontvangen is wordt de borg direct teruggestort.

Met vriendelijke groet,

Martijn
Ziggo-panel

----------------------------------------------------------------------
Hoop dus volgende week van alles af te zijn! Ik heb het opgegeven. Heb geen zin in dit gedoe.