Los bericht bekijken
  #6  
Oud 30 januari 2009, 09:22
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.452
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robertj Bekijk bericht
Als ik naar andere klanten van Ziggo bel zou ik gratis moeten bellen. Ook daar heb ik op een rekening 1 euro nog wat gerekend gezien terwijl onderling bellen gratis is.
Onderling bellen, was dat recent ? In mei of juni afgelopen jaar zijn daar in Multikabel gebied wel fouten mee gemaakt en dat is gecorrigeerd. Op mijn rekening stond toen onderling bellen wel gespecificeerd, maar niet op tarief nul. Dat is destijds netjes verrekend en klopt nu wel.

Onderling bellen is alleen gratis bij een bundel, als je een los telefonie abbo hebt is het half geld, maar je hebt een alles-in-1 zie ik. Of heb je dat pas recent naar een bundel omgezet ?

Ook nog een mogelijkheid is waarom er wel geld gerekend wordt voor die gesprekken is dat de 'tegenpartij' wel heel even de telefoon opneemt en daarna direct weer verbreekt. Ik heb zelf enkele jaren geleden iets meegemaakt met een losse nummermelder waar de batterij leeg van was. Die zorgde ook dat de lijn 'off-hook' ging. Op een gegeven moment bleef hij zelfs off-hook en was ik steeds 'in gesprek', toen ging het pas opvallen.
Maar dan zul je die 'spookgesprekken' steeds op 1 nummer hebben. Heb je het op meerdere nummers dan is er iets anders aan de hand.

Hopelijk melden zich nog meer mensen die aantoonbaar hetzelfde gemerkt hebben, nu nog maar 2 mensen die het ooit wel eens gehad hebben. Dat is nog te weinig om te spreken van iets wat bij iedereen speelt.

In elk geval hebben we wel al de vraag neergelegd bij Ziggo of er geld berekend wordt voor gesprekken die niet tot stand gekomen zijn. Ik verwacht dat het antwoord nee zal zijn, maar voor de zekerheid toch maar een officiele verklaring gevraagd.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....