Los bericht bekijken
  #716  
Oud 30 januari 2009, 01:12
pjutr's schermafbeelding
pjutr pjutr is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 24 maart 2008
Locatie: Breda Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus
DTV: Philips 42PDL7906 Cisco8455 Samsung SMT-C7140A
Berichten: 769
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Donbakero Bekijk bericht
Hoi allemaal,

Mijn bevindingen over de Cisco 8455DVB.
- afstandsbediening is echt compleet waardeloos.
- opgenomen programma's door- en terug spoelen gaat enorm traag. Als de epg timing niet helemaal klopt en je moet een kwartier doorspoelen kost dit enorm veel tijd.
- zeer trage zap snelheid in vergelijking met Humax.
.
Voor snel doorspoelen van opgenomen programma's: Stel je hebt een uur opgenomen en je zit nog ruim in het vorige programma: Toets dan 20 of 25 in. (is percentage van de opname vanaf beginpunt) Zit je dan te ver, toets een lager getal etc.
Verder heb ik de intervalinstelling op 30 sec of 1 minuut en zodat ik ook nog eens razendsnel kan 'spoelen' door de cursor links of rechts ingedrukt te houden. Toegegeven: staat niet in de gebruiksaanwijzing.
Trage zapsnelheid is ook al betrekkelijk: als je op info drukt kan je na een sec zeer snel langs alle kanalen (ook al) via de cursor links/rechts.
En na wat gewenning vind ik de afstandsbediening top. Het enige jammerlijke is dat er niet meer tv-fuuncties mee te bedienen zijn.

Waar ik wel kritiek op heb is de afhandeling van het iTv-trajekt: ook hier werkt zo goed als niets (meer) van iTv. Ook geen nieuwe mail of brief hierover gehad.