Los bericht bekijken
  #1  
Oud 29 januari 2009, 22:14
Rieks's schermafbeelding
Rieks Rieks is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 24 oktober 2008
Locatie: Paterswolde @home
Ziggo Internet: internet, televisie, telefonie (modem: scientific atlanta)
DTV: Samsung B27-OR
Berichten: 2
Thumbs down ZIGGO is een onbetrouwbaar bedrijf

In oktober heb ik op dit forum al eerder mijn negatieve ervaringen met ZIGGO verwoord. Ik heb ZIGGO destijds een waardeloos bedrijf genoemd. Dat vind ik nog steeds en mijn slechte ervaringen zijn zelfs zodanig toegenomen, dat ik ZIGGO inmiddels ook een onbetrouwbaar bedrijf vind.

Toelichting:
Vanaf september/oktober 2008 had ik gedurende zes weken telefoonstoring. ZIGGO reageerde totaal niet op mijn klachten hierover. Uiteindelijk heb ik TROS Radar ingeschakeld, waarbij mijn klacht een van de vele was. Na de televisie-uitzending was mijn telefoonstoring na ongeveer een week opgelost.
Als compensatie voor het ongemak werd mij door ZIGGO telefonisch € 50,= beloofd. Dit bedrag zou volgens ZIGGO misschien nog in november, maar in ieder geval in december verrekend worden met de factuur.

U raadt het al: noch in november, noch in december, noch in januari en zelfs niet op de recente nota van februari heb ik de beloofde compensatie ontvangen. Ik kan hierdoor slechts de conclusie trekken dat ZIGGO een onbetrouwbaar bedrijf is.
In de tussentijd heb ik via hun site al meerdere malen gevraagd waar die 50 euro bleef, maar ik kreeg geen enkele reactie. Het maakt ze kennelijk ook niets uit. Ze worden er warm noch koud van. ZIGGO heeft gewoon lak aan de klant.