Los bericht bekijken
  #1  
Oud 28 januari 2009, 23:49
Hans_S's schermafbeelding
Hans_S Hans_S is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 januari 2009
Locatie: Leiden
Ziggo Internet: alles-in-1
Berichten: 1
Standaard Coax bij Humax IR-FOX C (SD-Tuner)

Vandaag eindelijk mijn digitale televisie pakket ontvangen bij het alles-in-1 gebeuren. 4 januari internet, 28 januari digitale pakketje. Telefoon bijna geregeld, we kunnen wel bellen maar nog niet gebeld worden. Maar daar gaat het hier niet om.

Aansluiten oogt simpel en alles gedaan volgens de handleiding. Juiste frequentie en overige instellingen. Zelfs nog een keer een reset naar fabrieksinstellingen gedaan en de boel 15 seconden van het lichtnet afgehaald. Dit alles om de signaalsterkte 50-60 is (kwaliteit overigens 100) maar er geen zenders kunnen worden gevonden.

Gebeld met ZIGGO (inmiddels al rond de 70 euries daaraan gespendeerd en ken het bandje met Kung Fu Fighting volledig meezingen)...... Toen moest ik bovenstaande handelingen opnieuw doen en toen dat weer niet werkte (duhhh) werd verteld dat de kabel die meegeleverd wordt niet goed genoeg is en dat ik zelf een kabel er tussen moet planten. Nou die had ik toevallig nu net even niet in huis dus die moet ik dan snel maar gaan kopen.

Wat nu mijn vraag op dit forum is. Klopt het dat je er een andere kabel tussen moet plaatsen of ga ik opnieuw extra kosten maken. Voor het draadloze gebeuren hier in huis heb ik ook al noodgedwongen extra voorzieningen moeten treffen omdat de signaalsterkte van het draadloos internet niet verder komt tot de overloop van de 1e etage.

Ik hoor het graag van de medeforumbewoners hier

Groet,
Hans