Los bericht bekijken
  #703  
Oud 28 januari 2009, 23:14
mderooij's schermafbeelding
mderooij mderooij is offline
Member
 
Geregistreerd: 12 januari 2009
Locatie: Vleuten, Casema
Berichten: 31
Standaard

Nou, TVtheek werkt .. tenminste, vaak. Sommige delen zijn niet ingevuld (portaal nog niet beschikbaar oid), soms werkt afspelen niet (serverfout" of regelmatig hapert de film of heeft last van artefacts). In het laatste geval helpt soms het stoppen en opnieuw starten (zonder resume, wellicht iets met bufferen van de stream). Ook werkt stapsgewijs (pijltjes) niet zoals verwacht (2x drukken is geen 2 stappen lijkt 't) Geen HD films on-demand?

Programma gemist deed het al; wat een *** indeling; is niet handig dat ik bij het bladeren alle journaals van de hele dag tegenkom Spoelen werkt niet lekker en is het - zoals gezegd - een rotklus om door al die items te bladeren (zoekfunctie?). Overigens worden opmaakfouten bij de provider niet gefilterd; de (online) menu-structuur bestaat uit (een soort) HTML files.

Nu nog een wat logische indeling/categorieen en wat recente content ipv die ouwe bagger want alle Bassie & Adriaan's ken ik al

PS: Voor degenen die steeds roepen dat je de WCD moet vervangen, als je reeds een fatsoenlijke hebt niet. Misschien handig dat Ziggo de eisen meldt zodat al die figuren met 2 linkerhanden straks niet onnodig aan de eigen installatie gaat sleutelen.