Los bericht bekijken
  #6  
Oud 28 januari 2009, 21:07
Scr3wdriv3r's schermafbeelding
Scr3wdriv3r Scr3wdriv3r is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 januari 2009
Locatie: Goirle
Ziggo Internet: 20mb
Berichten: 17
Standaard

Hoi Gerard,

Ook ik heb een brief gehad dat er 28 januari tussen 01.00 en 06.00 uur onderhoud in de wijk zou zijn. Dat was overigens laatst ook al, toen heb ik er niets van gemerkt behalve dat de snelheid hoger werd.

Nu de grootste problemen. Als ik mn snelheid test dan haal ik gewoon 3,5 Mbyte zoals voorheen, maar upload daar begint hij al niet eens aan. Hierdoor zijn sommige internet sites echt zo traag of laden zelfs helemaal niet (bij inloggen enz).

Heb 4 x gebeld met Ziggo, standaard verhaaltje van het zal wel in je router zitten of aan je pc liggen. Ik zeg dat is best toevallig he, zo een nacht na het onderhoud? Ja dat wist ze dan allemaal niet, standaard gebrek aan computerkennis je kent het wel.

Ik zeg heb nu mn router er tussenuit gehaald zelfde verhaal, modem verschillende keren gereset. Nu ben ik wat verder gaan zoeken, en wanneer ik de commandline start en ipconfig/release geef staat er vanalles over ipv6 verbindingen enz. Dit was voorheen 100% niet zo, en ook zag ik dat er gesproken werd over een tunnel nog iets.

Dit heb ik proberen uit te schakelen maar dat lukt maar half, je kunt bij je netwerkapparaten kijken en dan ook de verborgen onderdelen tonen als daar zoiets tussenstaat gaat het om hetzelfde.

Ga morgen nog maar eens bellen hoe dat zit.

Gr. Thijs