Discussie: Klacht: Dubbel abbonement !
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 28 januari 2009, 19:38
Wendy001's schermafbeelding
Wendy001 Wendy001 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 28 januari 2009
Locatie: Baarn
Ziggo Internet: Z3i en Alles in 1 Extra
DTV: humax
Berichten: 2
Unhappy Dubbel abbonement !

Wij hebben vanaf oktober onze kabel tv en internet Z3i om laten zetten naar een Alles in een Extra abbonement. Het kost minder en je krijgt er meer voor, dachten we.

Nou na 1 maal teveel te zijn gefactureerd en een uur aan de telefoon zitten wachten tot er iemand eens opnam en verschillende malen te zijn doorgeschakeld dachten we het opgelost te hebben. Met het omzetten hebben hun mij als nieuwe klant aangemeld en dus hierbij niet omgezet, maar er 2 abbonementen van gemaakt.

Maar wat bleek na 2 maanden dat ze een facturerings probleem hadden en nu ineens 145 euro zou worden afschreven... dus weer gebeld, weer een uur zitten wachten en verschillende malen te zijn doorgeschakeld, uiteindelijk beland op de afdeling facturering.
Die persoon (zal de naam niet noemen) leek het allemaal te begrijpen en zei dat het in februari opgelost zou zijn, en de 2 klantnummers zouden worden samengevoegd tot 1 abbonement. en de teveel betaalde abbonementskosten zou worden verrekend met de komende maanden.

ik heb netjes gewacht tot de factuur van februari binnen zou komen. Wat blijkt: ze hebben op het oude klantnummer van internet Z3i een tegoed gemaakt voor 4 maanden en zijn hun doodleuk aan het verrekenen met de komende maanden en ook nog via mijn "nieuwe" klantnummer het alles in 1 pakket aan het afschrijven. Ik heb er uiteindelijk dus geen ***** aan.

In de tussentijd zijn wij 40 euro armer alleen al aan het telefoneren naar Ziggo.

Als iemand hier ervaring mee heeft met Ziggo en tips heeft om dit op een zo snel mogelijk manier af te wikkelen horen wij dit graag!!

In de tussentijd zijn wij bezig om een mooi geschreven briefje te schrijven naar Ziggo waar alles nog eens glashelder in staat....

Een erg erg erg ontevreden klant!!