Los bericht bekijken
  #673  
Oud 27 januari 2009, 20:42
HeMij's schermafbeelding
HeMij HeMij is offline
Member
 
Geregistreerd: 4 januari 2009
Locatie: Huizen (oud Casema gebied)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Plus, Cisco EPC3925
DTV: Humax IHDR-5200C, Cisco 8455DVB, Humax IR-FOX C, CI+ cam Smit
Berichten: 35
Standaard Alles werkt hier (Huizen)

Ook ik doe mee met de test en na eeen probleemloze installatie was het wachten op de interactieve diensten. Onderstaan mailtje kreeg ik gisteren en ik kan alles bekijken. Vandaag kreeg ik trouwens al de brief van Ziggo, maar die mag ik negeren

Ik heb een stukje van Batman en Ciske de Rat gekeken en alles werkt prima. Het enige wat wat vaag gaat is het skippen (doorspoelen) in de film. Over de content en straks de prijs ben ik niet tevreden en als dit zou blijft ga ik dit zeker niet afnemen. Dit geld ook voor uitzendinggemist.

Ik gebruik trouwens de smartcard welke bij de cisco is geleverd.
Beste,

Bij deze geven we je nadere informatie over het gebruik van interactieve diensten op je CISCO ontvanger.

Interactieve diensten
De interactieve diensten zijn geactiveerd voor gebruik via jouw CISCO ontvanger. Het gaat om de volgende diensten:
- Programma Gemist: de beste programma’s van Nederlandse omroepen tot 10 dagen terugkijken;
- TV-theek: op elk gewenst moment van de dag een film of een aflevering van je favoriete televisieserie bekijken.
Je kunt deze diensten nu zelf uittesten.

Wijzigingsbrief ontvangen van Ziggo?
Omdat de interactieve diensten via het reguliere proces binnen Ziggo zijn geactiveerd, ontvang je een automatisch verstuurde brief van Ziggo hierover. Deze brief heeft geen betrekking op deze test en kan je negeren. Je hoeft niets te doen met de brief en je ontvangt GEEN factuur gedurende de testperiode.

Lengte testperiode interactieve televisie
Van verschillende kanten is ons verzocht of we de testperiode kunnen verlengen zodat jullie de interactieve diensten goed kunnen uittesten. We onderzoeken momenteel of dit mogelijk is en laten je ruim van te voren de einddatum van het testtraject weten.

Helpdesk
De test met interactieve televisie heeft meer vragen van testers opgeleverd dan we van te voren hadden verwacht. Hierdoor duurt de beantwoording van de vragen iets langer. We vragen je begrip hiervoor.

Als je zelf nog vragen hebt, raden we je aan om altijd eerst bij de veelgestelde vragen te kijken op http://onderzoek.netpanel.nl/ZiTV_FAQ. Mocht je specifieke vragen hebben die niet in de FAQ staan, dan kan je deze stellen via het speciale e-mailadres: Ziggo-InteractieveTelevisie@ruigroknetpanel.nl .


Vriendelijke groeten,
Alex Vos
Ziggo-panel