Los bericht bekijken
  #7  
Oud 27 januari 2009, 18:30
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Je alarmsysteem heeft nog steeds een backup-accu nodig, en zelf een UPS. Tja met een kleinschalige storing heeft het misschien effect, maar als er al sprake is van een wijkstoring ligt je verbinding er toch uit aangezien dan de eindversterkers ook zonder electriciteit zitten. En dan werkt toch niets meer.

Als men altijd wil kunnen bellen in nood situaties is een mobieltje snel gekocht, ook alleen daar is het wat relatief. Als een lokale storing in het electriciteitsnet ook de zendmast voor mobiele telefonie treft liggen ook de mobiele verbindingen eruit.

Wat KPN ooit heeft kunnen bieden met hun analoge lijn is iets wat aan het uitsterven is, we zijn ondertussen met alles wat we gebruiken veel te afhankelijk van electriciteit. Met de nieuwere producten van KPN (en dochterbedrijven) is dit ook al niet meer van toepassing, enkel met de good old analoge lijn, tenzij... de centrale zonder electriciteit komt te zitten, dan werkt ook die niet meer.

Kortom, meeste kans maak je met een good old analoge lijn van KPN, iets wat met modernere technieken niet of nauwelijks aan te bieden is, niet voor de kabelaars, niet door KPN zelf.
__________________