Los bericht bekijken
  #667  
Oud 27 januari 2009, 18:28
RdP's schermafbeelding
RdP RdP is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 20 januari 2007
Locatie: Veenendaal
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
DTV: Horizon Box, Humax iHDR5200C/2x IR-Fox-C/LGB-23DC, 2x Samsung 9401R
Berichten: 215
Standaard

Bij mij werkt het sinds ik het volgende gedaan heb:

In de doos met de Cisco ontvanger zat ook een smartcard en die heb ik Cisco gestopt !!! Ik vond het wel vreemd dat ik eerst mijn smartcardnummer moest doorgeven bij het aanmelden voor de test. Alles zenders die ik had plus de HDTV zenders werkte ook gewoon(eigelijk had ik alle beschikbare zenders) met deze smartcard. Ik kreeg alleen ITV niet aan het werk. Toen ik vandaag het overzicht kreeg met alle Ziggo diensten die ik heb stond de ITV er ook bij als pakket, ook stonden mijn 5 smartcards die ik gebruik op de lijst, maar niet de nieuwe die in de Cisco zat. Ik begon toen te twijfelen en heb mijn oude smartcard (die nog in mijn Humax zat) in de Cisco gedaan en opnieuw ITV geinitialiseerd en ja hoor het werkt !!!!
Alleen heb ik nu alleen weer de zenders die op deze smartcard gekoppeld zitten, dus niet de HD zenders als Discovery HD etc.... (Da's dan weer jammer)

Ik zal waarschijnlijk wel iets niet goed gelezen hebben, maar goed gelukkig werkt het en zal ik eens gaan genieten van de ITV diensten....