Los bericht bekijken
  #343  
Oud 27 januari 2009, 14:23
xahmol's schermafbeelding
xahmol xahmol is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 1 februari 2008
Locatie: Utrecht (oud Casema)
Ziggo Internet: Connect Max&Play Max (300 Mb), Technicolor tc7210 (in bridge), Apple AirPort Extreme (2015)
DTV: Samsung Horizon (woonkamer),Humax IR-FOX C (slaapkamer),AnyseeE30TC (PC) en TV Extra.
Berichten: 4.972
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Dat Ziggo door technische omstandigheden dit niet voor elkaar krijgt is een feit wat nu pas geconstateerd wordt.
Een feit is ook dat het bedrijf Ziggo (en andere providers) afhankelijk is/zijn van toeleveringsbedrijven: technisch, onderdelen etc.

Als men zich zou verdiepen wat er allemaal in de wereld zich momenteel afspeelt, zou dat wellicht een andere kijk geven op zaken die door de persvoorlichter naar buiten zijn gebracht: uitstellen plan voor 30 analoge kanalen, het niet meer op redelijke tijd kunnen leveren van alle soorten decoders en de smartcards issues.
Kingpin: allereerst, ik ben niet gehinderd door enige inside kennis. En ook ik vind dat mensen veel te snel met Kassa en onbetrouwbaar gooien.
Maar de redenen die jij aangeeft lijken in ieder geval voor een buitenstaander als mij prima redenen voor het uitstellen van het teruggaan van analoog naar 30 zenders en vertraging in uitlevering van nieuwe smartcards, maar het geeft geen enkel argument waarom op bestaande 2e tot en met 5e smartcards de extra pakketten niet gratis naar de additionele kaarten gekopieerd kan worden.
Er zijn nml daarvoor geen additionele decoders en smartcards nodig. Alleen een administratieve aanpassing op de bestaande smartcards.
Zal, zoals ik al eerder aangaf, wel een capaciteits probleem in de backoffice van Ziggo zelf zijn. Ook begrijpelijk, maar schuif het dan niet af op toeleveranciers.

Tot slot: dat mensen nu heel snel bij Radar en consorten aan de bel gaan hangen heeft Ziggo natuurlijk volledig zelf veroorzaakt doordat de eigen helpdesk volstrekt onbereikbaar is en als bereikbaar de problemen niet kan oplossen, terwijl mensen die via Radar/Kassa klagen wel direct reactie krijgen en in sommige gevallen ook een oplossing.
Haat de sensatiezucht van de Radars van deze wereld, maar als kennelijk iedereen die klaagt via Radar voorrang krijgt op mijn klacht via de officiële Ziggo kanalen klaag ook ik uiteraard de volgende keer wel eerst bij Radar. Dan wordt je probleem tenminste opgelost.
Overigens voor de goede orde: mijn probleem IS inmiddels opgelost. Praat dus over mei tot december vorig jaar.