Los bericht bekijken
  #342  
Oud 27 januari 2009, 14:18
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kingpin Bekijk bericht
Inderdaad is door mij de datum van 1 maart gemeld.
Dat Ziggo door technische omstandigheden dit niet voor elkaar krijgt is een feit wat nu pas geconstateerd wordt.
Een feit is ook dat het bedrijf Ziggo (en andere providers) afhankelijk is/zijn van toeleveringsbedrijven: technisch, onderdelen etc.

Als men zich zou verdiepen wat er allemaal in de wereld zich momenteel afspeelt, zou dat wellicht een andere kijk geven op zaken die door de persvoorlichter naar buiten zijn gebracht: uitstellen plan voor 30 analoge kanalen, het niet meer op redelijke tijd kunnen leveren van alle soorten decoders en de smartcards issues.
Daarom gaat mij de phrase "onbetrouwbaar" wat te ver.
En om naar Kassa te stappen is uw goed recht.
U gaf aan "ze zo"eens te mailen. geeft u ook het antwoord op het forum?
Dat onbetrouwbaar u te ver gaat is natuurlijk uw goed recht,overigens bedoel ik het niet als een aanval zo van "die kingpin is niet betrouwbaar" maar meer als verdediging op de regels "je hebt gegokt" .
Een gok om meer kaarten te halen vind ik juist als u gezegd zou hebben "och het komt wel ergens,misschien maart,misschien april" dan gok ik omdat de datum niet exact bekend is.
Uiteraard is het ook uw schuld niet als door externe oorzaken die datum niet gehaald wordt.
Ik bedoel meer dat als een ziggo medewerker stellig 1 maart noemt en dat ook steeds verdedigt je mijns inziens niet gokt als je daar dan ook vanuit gaat.
Blijft dat het opeens wel tientallen euro's meer uitpakt dan gedacht.
Ik wil best begrip opbrengen voor dingen die er spelen en ik snap best dat Ziggo een grote firma is waar het allemaal anders loopt,maar Ziggo zou ook kunnen zeggen,ok 1 maart is gezegd,dat halen we niet,we geven de mensen een eenmalige korting.

Wil dus wel duidelijk stellen dat hoewel ik uw naam noem ik niet u hiervan de schuld geef maar meer aan u refereer in de trand van,deze persoon heeft het gezegd dus ik neem geen gok maar ga uit van de info van de persoon als betrouwbare factor.
Als er antwoord komt van Kassa zal ik dit hier vermelden,ik neem wel aan dat er dan meer mensen moeten klagen.
Het onbetrouwbaar zijn van Ziggo in deze neem ik niet terug.
Als je zo stellig ventileert als bedrijf dat het per die en die datum ingevoerd wordt moet je zeker zijn van je zaak en anders de financiele consequenties hiervan nemen,deed je je uitspraken op voorspraak van een leverend bedrijf dan kan Ziggo dat bedrijf aansprakelijk stellen ipv het met een pech gehad bij de consument neer te leggen.
Als mijn dealer mij per die en die dag een auto belooft en hij komt die belofte niet na,zal hij me de kosten van een lease auto moeten vergoeden.
Als ik een huis koop per 1 augustus en de oplevering wordt eenzijdig opgeschort komt de verkoper hier niet ongestraft vanaf,waarom Ziggo wel ?
Als je toezeggingen,door welke omstandigheden ook,herhaaldelijk niet nakomt,past de term onbetrouwbaar (nogmaals Ziggo,niet u.).