Los bericht bekijken
  #61  
Oud 26 januari 2009, 16:27
lotsofjazz's schermafbeelding
lotsofjazz lotsofjazz is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 januari 2008
Locatie: Heerhugowaard Multikabel
DTV: FloppyDTV C/CI
Berichten: 125
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bergj69 Bekijk bericht
Omdat een recorder die in staat is digitaal goed op te nemen behoorlijk duur is en ik de kwaliteit vindt tegen vallen van de Samsung door gelinkt naar mijn Sony DVD recorder, heb ik gisteren een Terratec PCI C HD DVB-C tuner geïnstalleerd, inclusief CI adaptor die gebruik maakt van een AlphaCrypt Classic CAM module. Kan nu makkelijk opnemen en via de Conceptronic CFULLHDMA beneden op de TV mooi de opnames bekijken. Ik zou dus NOT amused zijn als Ziggo mijn CAM module ineens onbruikbaar zou maken!
Ik zit in het zelfde schuitje als jij.. maar ik denk dat het voorlopig nog wel mee zal vallen. De CI+ authoriteit is pas een maand actief, het zal nog wel een tijd gaan duren voordat CI+ gecertificeerde TV's en tuners op de markt komen, ik denk niet dat Ziggo voordat er voldoende CI+ gecertificeerd materiaal bij de afnemers staat in CI+ gaat uitzenden, want dan zouden er veel klanten weglopen. Zolang de officiele Ziggo website er nog helemaal niet over spreekt, zou ik me er nog niet zoveel zorgen maken. Het gerucht gaat dat Ziggo een eigen CI+ gecertificeerde CAM gaat uitgeven, maar die werkt vervolgens alleen op eveneens CI+ gecertificeerde apparatuur.. daar is het wachten dus op.

Ik heb wel mij PC-card levernacier (digital everywhere, ik heb de floppyDTV-C/CI) gewaarschuwd hierover , ze weten er inmiddels vanaf en kijken nu of ze er wat mee kunnen (mogen) doen.

Lots