Discussie: Waarschuwing: Pas op voor diefstal door Ziggo
Los bericht bekijken
  #79  
Oud 25 januari 2009, 14:34
smeets116's schermafbeelding
smeets116 smeets116 is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 juli 2008
Locatie: landgraaf
Ziggo Internet: Ai1-Extra, TV-Digitaal Totaal, Film1, HDTV
DTV: Humax IRHD 5000C
Berichten: 129
Standaard

Voor de volhouders onder ons; Al eens een politieke carriere overwogen?

Vergeet niet, alles wat we weten is geschreven of gezegd. Het waarheidsgehalte is afhankelijk van de bron. Iedereen heeft gelijk, en de ander heeft het fout. De waarheid kan er niet tussenin zitten, want zwart-wit denken is simpeler. Persoonlijke aanvallen, het proberen van anderen te verbeteren, heeft hier geen nut. De benadeelde die zijn probleem in het forum gooit, is er niet mee geholpen.

Door netjes te blijven en proberen je probleem duidelijk aan de juiste persoon voor te leggen heeft meer nut dan je denkt. Denk eens met z'n allen rustig na over hoe je dit probleem kunt oplossen, en we zijn weer een stapje verder.

Wellicht is er toch iemand van Ziggo op dit forum aan het lezen, en wil het probleem voor de starter van dit topic oppakken. Als dit de juiste persoon blijkt, dan zal dit topic spoedig gesloten kunnen worden.

In plaats van elkaar aan te vallen, en claimen dat je het beter weet, zou je je reactie ook kunnen gebruiken om Anoniem te vragen of hij hier naar wil kijken.

Anoniem? Bij deze wil je vragen of je dit draadje wilt oppakken. Alvast bedankt.

ps. Ik zelf heb bij een escallatieteam gewerkt, en ging uitzoeken waarom problemen ontstaan, die eigenlijk ondenkbaar zijn. Aan de manier waarop de klant mij al tegemoet kwam, merkte ik dat hij al heel vaak van het kastje naar de muur was gestuurd. Nu er een advocaat aan te pas kwam, kon het probleem door een escallatiemederwerker worden opgepakt.
Geloof me, met software, vooral maatwerk zoals grote bedrijven ze gebruiken, kan er wel eens iets fout gaan. En je moet je echt verdiepen in het probleem om de oorzaak te vinden. En dan is het nog maar de vraag of je er iets aan kan doen. Meestal ben je dan weer afhankelijk van anderen om het plaatje compleet te krijgen, omdat dit nu eenmaal zo is bepaald door de structuurmakers van het bedrijf en de software. En als je op dat moment de juiste collega aan de lijn krijgt, ben je dichter bij de oplossing van het probleem. Anders moet je alles uit de kast halen om op een andere manier aan je gegevens te komen. En dan loop je tegen het probleem dat eigelijk niemand jou hoeft te helpen, en dat doen ze dan ook niet want ze hebben het zelf al zo druk. En ook dit is helaas correct. Want de organisatiestructuur voorziet niet in het feit dat elke medewerker een escalatieteam-medewerker volledige medewerking moet bieden. Wat echter wel zou moeten. Ieder probleem kan worden opgelost. En ik deed het met veel plezier. En zeker als je dan de klant kunt bellen, om ze te vertellen dat hun probleem tot het verleden behoord. Weer een blije klant er bij.