Los bericht bekijken
  #8  
Oud 25 januari 2009, 11:51
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.469
Standaard

Tenzij pay-per-view je gemiddeld per maand meer gaat kosten dan een eenmalig bedrag natuurlijk. Denk dus dat nu unaniem kiezen voor "pay-per-view-only" niet handig is voor de veel-kijkers. Zeker als het "uitzending gemist-achtige zaken" zijn waarbij je tevoren niet weet waar je naar gaat kijken. Als je moet betalen voor iets wat toch niet leuk is wordt het toch nog een dure grap.

Misschien zijn deze diensten nu nog een beetje te vergelijken met internet toen het pas begon. Inbellen via een telefoonmodem was ook een beetje 'pay-per-view' omdat je betaalde per minuut dat je online was. Snel even de mail ophalen en een paar pagina's bekijken kun je jezelf nu niet meer voorstellen. Pas toen het 'een vast bedrag per maand' werd, gingen mensen veel meer op internet rondkijken en kwamen ineens hele interessante websites tegen die ze anders nooit bekeken zouden hebben. We zullen zien of eenzelfde ontwikkeling ook zal komen voor dit soort interactieve TV diensten, of dat het als een nachtkaars uitgaat.

Ik ben benieuwd hoe we over 10 jaar hier naar terugkijken..
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....