Los bericht bekijken
  #4  
Oud 25 januari 2009, 00:02
tja's schermafbeelding
tja tja is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 december 2007
Locatie: Cogas
Ziggo Internet: A-i-1 Plus, Modem: Ubee
DTV: LG 32LD350 (zonder CAM); Cisco 8455, Ziggo IPTV pilot, Humax Fox C
Berichten: 2.463
Standaard

geknipt uit de DPC Wiki:

Hoe word ik lid van DPC bij WCG?
Teams worden bij WCG ge´dentificeerd door de teamnaam, in ons geval voluit "Dutch Power Cows". Nadat je de client hebt ge´nstalleerd en geregistreerd bent bij WCG kun je lid worden van DPC. Ga hiervoor naar onze teampagina op de WCG-site en klik op de "join this team" button.
Een snelle manier om te registreren met DPC als team reeds ingevuld is Dit Registratie Formulier. Joinen is dan automatisch.
NB: Tijdens dagelijks onderhoud van 00:00 UTC tot 02:00 UTC en 12:00 UTC tot 13:15 UTC en des zondags van 08:00 en 09:00 UTC is de registratie sectie en persoonlijke profiel niet bereikbaar. DIT ZOU NU WEL 24/7 moeten werken. - Update volgt

Hoe kan ik samen met anderen een subteam vormen?
Er zijn twee manieren om samen met anderen onder een naam te werken ofwel een subteam te vormen.
De eerste manier kan door alle leden van je subteam hetzelfde WCG account te laten gebruiken. Het nadeel van deze methode is dat je dan dus ook het wachtwoord maar ook de instellingen voor dat account moet delen. Het voordeel is dat het subteam behalve in de DPC hitparades op Got ook in de statistieken pagina's van WCG te zien is.
De tweede manier is door je naam als volgt aan te maken: subteamnaam.gebruikersnaam. Hierbij hebben alle leden dus dezelfde subteamnaam gevolgd door een punt maar een andere gebruikersnaam. Bijvoorbeeld MijnTeam.Jantje en MijnTeam.Pietje. Het voordeel van deze methode is dat ieder een eigen account en instellingen heeft bij WCG. Het nadeel is dat de subteams alleen zichtbaar zijn binnen de statistieken van DPC. Bij WCG en eventueel andere sites op internet zullen de leden individueel worden weergegeven.
Let op! Bij WGC moet je dus een punt (.) gebruiken om de subteamnaam te scheiden van je gebruikersnaam en niet een tilde (~) zoals gebruikelijk is bij andere BOINC-projecten.