Discussie: Waarschuwing: Pas op voor diefstal door Ziggo
Los bericht bekijken
  #74  
Oud 24 januari 2009, 13:37
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Tja... uh wimmie43 en Jam... na verloop van tijd weet je wel iemand op de inhoud van zijn berichten te waarderen of niet. Maar uh, gaat dit topic verder nog over de onbewezen aantijgingen dat Ziggo steelt of gaat dit puur over het beoordelen van de reaguurders?

In het eerste geval... dan blijf ik dit topic even volgen. Soms wel humor om te lezen.

In het tweede geval... lekker belangrijk of iemand juist positief of negatief over Ziggo is. Ik lees al genoeg berichten van mensen die werkelijk bijna echt verdrinken uit verdriet. Maar uh, dat mag niet betekenen dat mensen hier beoordeeld gaan worden op het feit dat ze geen problemen hebben Klagers willen toch ook niet als klagers bestempeld worden? Zo van, och heb je hem ook weer met z'n eeuwenlange gezever over een product dat niet werkt. Mocht men de positieve berichten niet willen lezen van de immer zo positieve gebruikers... gebruik dan de 'negeer' functie en de 'beoordeel deze reactie' functie en ga lekker in de dip zitten met de problemen die men ervaart. Men kan natuurlijk ook lering trekken uit het feit hoe het desbetreffende probleem opgelost is bij degene die geen klachten meer heeft.

Maar goed, ik zal het wel nooit snappen... Excalibur is misschien dan soms ietwat erg positief, waarvan ik wel begrijp dat dit kan steken bij mensen die alleen maar klachten ervaren, maar uh, de klagers willen toch ook niet op de vingers getikt worden? Zo van, jouw geklaag ben ik zat? Respecteer elkander eens en ga anders lekker uithuilen op www.ziggo-gebruikers.eu maar accepteer ook eens tegenspraak!

Zo, ik ga weer verder met DVD's branden, moet er nog 33