Los bericht bekijken
  #124  
Oud 24 januari 2009, 13:10
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Richard K. Bekijk bericht
Ik werd vandaag 2x benaderd door een Ziggo medewerker i.v.m. de telefoniestoring die ik namens mijn zuster heb aangemeld in het storingsformulier hier op het forum én aangemeld bij de Ziggo helpdesk.

Korte omschrijving van het probleem:
mijn zuster heeft sinds 18 november TV en telefonie van Ziggo. Zij kan met haar telefoon naar buiten bellen, maar zij kan alleen door telefoons vanaf het Ziggo netwerk worden gebeld.

Zij kan niet gebeld worden vanaf andere operators.

Wanneer iemand haar belt vanaf een Telfort / Vodafone / Online / KPN netwerk, dan geven deze operators aan dat haar telefoonnummer niet in gebruik is. Blijkbaar is haar telefoonnummer bij die operators niet bekend.

Deze klacht is in november aan de Ziggo helpdesk gemeld, en voor het laatst op 10 januari jongstleden.

De medewerker verzocht mij via het forum contact op te nemen om enkele aanvullende vragen te beantwoorden. Daar ben ik natuurlijk graag bereid toe.

Graag reactie,

Met vriendelijke groet,
Richard Kurvers
Richard,

Ik heb je gisteren gebeld en het probleem laten onderzoeken.
Het nummer staat zowel bij ons (ziggo) als bij Orange. Het nummer is dus in het verleden niet goed geporteerd. Het is ons niet bekend of het nummer in het verleden naar Orange over is gegaan. Het nummer zelf is uit een nummerblok van ziggo. Zolang het nummer nog geregistreerd staat onder orange kunnen gesprekken niet naar ziggo en betreffende aansluiting gerouteerd worden. Kun je me per PB aangeven of het nummer in het verleden onder orange is gebruikt.

Anoniem