Los bericht bekijken
  #19  
Oud 24 januari 2009, 11:20
bouncer1980's schermafbeelding
bouncer1980 bouncer1980 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 oktober 2008
Locatie: Kerkrade / @Home
DTV: Samsung
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door FJRobert Bekijk bericht
Ik zie nergens dat Terra aan het klagen is. Er zijn misschien wel leden op dit forum die het advies van Terra wel van harte willen nemen.

Jij klaagt dat er niet gereageerd wordt op je schrijven en op je berichtjes door Ziggo. Dan gaat de discussie over in het wel of niet of hoe aanschrijven naar Ziggo toe. En daar heeft Terra op een juiste manier op gereageerd door aan te tonen hoe je zou kunnen handelen met een klacht.

Dat er hier medewerker van Ziggo zich aangesproken voelt is zijn probleem. Maar zo´n reactie heeft een persoon die alleen advies geeft echt niet verdiend.

Zolang Ziggo zijn zaakjes niet op orde heeft zal en blijven hier klachten binnenkomen, dan moet je niet iemand verwijten die advies geeft hoe te handelen maar klaag dan ook hier niet als je maanden niets hoort van Ziggo hou dat dan ook voor je.
en daar heb jij weer gelijk in . Laat ik het dan zo zeggen, probeer in elk geval via unknown je probleem aan te maken. Hij doet hartstikke goed werk om mensen te helpen! en ik kan me goed voorstellen dat zo'n negatieve reacties hem daarbij niet echt motiveren (hoe begrijpelijk ze ook zijn). Laten we gewoon proberen goede oplossingen te zoeken, juridische stappen leiden niet tot betere internetverbindingen, beter tv signaal of wat dan ook.