Los bericht bekijken
  #294  
Oud 24 januari 2009, 09:56
verypsb's schermafbeelding
verypsb verypsb is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: Berkel-Enschot/@Home
Ziggo Internet: A-in-1 Plus
DTV: Humax 5050c / Humax 5200c
Berichten: 140
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door arendre Bekijk bericht
Precies! elk ander apparaat wat nieuw op de markt komt vertoond zeker geen kuren, bugs en kinderziektes!

Excuses voor mijn cynische reactie, maar ik verwacht dat de humax ook aardig wat problemen gaat kennen. Gewoon omdat het een nieuw apparaat is. Als je bedenkt dat de cisco nu pas "groot" getest gaat worden en er nu dus nog steeds meer problemen aan het licht komen, zal dat met de humax ook vast gaan gebeuren.

Je weet nu wat je hebt met de Cisco, je hebt echter nog geen idee wat je krijgt met de humax. Waarom is dat dan wel meteen beter?
Als ik zie welke problemen en onmogelijkheden de Cisco nu nog heeft in de testfase, ben ik bang dat deze niet snel gefixed zullen worden. Mij lijkt het de bedoeling van een testfase dat problemen geconstateerd worden, en dat deze snel opgelost worden. Regelmatig nieuwe firmware releases dus, die door de testgroep getest worden, voordat de Cisco gereleased wordt aan een grote groep gebruikers. Bij Ziggo denken ze daar duidelijk anders over... De lijst van problemen wordt maar langer en langer, oplossingen komen er niet.

En inderdaad, bij iedere nieuwe decoder zullen er weer problemen zijn, maar de lijst van problemen, en ontbrekende basisfunctionaliteit, zoals bij de Cisco is bijna niet denkbaar.