Discussie: Waarschuwing: Pas op voor diefstal door Ziggo
Los bericht bekijken
  #68  
Oud 23 januari 2009, 21:29
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Terra Bekijk bericht
Ik kijk vanuit de wet niet vanuit de partijen. Als iemand een klacht heeft, die door Ziggo niet opgepakt wordt, zoals geplaatst door de topic starter is het m.i. niet nodig om deze consument op een dwaalspoor te brengen door loze kreten te plaatsen waar de gebruiker geen reet mee opschiet zoals;
Komt wel goed.
Ziggo zal het heus wel oppakken.
Probeer de helpdesk nogeens te bellen.

Stuur me even een PB-tje.
Etc.
Nee maar een reeel beeld scheppen is ook wel zo fair nietwaar? Jij legt de volledige bewijslast bij Ziggo neer, en schept daarmee een heel erg rooskleurig beeld omdat de persoon in kwestie het immers zo gewonnen heeft. Elke rechter zal... bekende uitspraak van je. In de praktijk kan het weleens een heel lang welles/nietes spelletje worden als Ziggo dat zo wil. Nu kan je dat heel lang blijven ontkennen, maar het feit is dat het mogelijk is. En dan nog hopen dat Ziggo niet ergens iets vandaan tovert wat het tegendeel bewijst.

Verder heeft discussiëren met jou volgens mij toch geen of weinig zin, je reageert toch zoals jij het wilt en een ieder die het niet met je eens is of er een andere mening, die is automatisch op de hand van Ziggo.

Laten we hopen dat Ziggo hier alsnog op de juiste wijze mee omgaat.
__________________