Discussie: Waarschuwing: Pas op voor diefstal door Ziggo
Los bericht bekijken
  #67  
Oud 23 januari 2009, 21:21
Terra's schermafbeelding
Terra Terra is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 mei 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Om gelijk maar heel kort door de bocht te starten, jij suggereert hier en daar dat je het allemaal perfect weet als het op de wet aankomt, maar hebt het hier en daar ook fout Geen probleem, fouten maken is menselijk.
Mee eens, kan ik niet ontkennen dat doen de medewerkers in alle gelederen van Ziggo ook. En zelfs jij doet dat.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Als jij uit mijn bewoording haalt dat ik me meer betrokken voel met Ziggo dan trek jij de verkeerde conclusie. Ik voel met evenveel betrokken met beide partijen, maar kijk naar beide kanten, zowel naar de kant van de persoon die het probleem heeft, maar ook naar de kant van Ziggo.
Je wekt in mijn ogen inderdaad wel de suggestie, vooral omdat je het wel heel snel opneemt voor Ziggo en dat het meer aan de fouten van de gebruiker (consumten) ligt.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Daarbij is het voor ons zinloos, en zijn wij hier op het forum niet in de positie om een oordeel te kunnen vellen, wat jij overigens wel doet, aangezien wij enkel over de informatie beschikken die hier door de bewuste persoon gepost word. Een eenzijdig verhaal dus. Wij gaan ervan uit, aanname dus, dat diegene alle feiten op tafel legt en de waarheid spreekt. Nu hebben we geen redenen om aan die informatie te twijfelen, echter kunnen we het evenmin controleren.
Ik vel zeker geen oordeel maar geef wel iemand (juridisch) advies en de mogelijkheid de juiste wegen te bewandelen, wanneer blijkt (uit een topic) dat Ziggo weer eens nalatig is in de prestatie die zij moeten leveren richting de consument. Net zo goed als de leden op dit forum die technisch advies geven.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Lijkt me zeker handig om je in beide partijen in te kunnen leven als jurist, als je dit als jurist niet kunt of wilt, dan weet ik niet of je wel het goede beroep hebt gekozen. Ja, ik doe nu ook een aanname dat je jurist van beroep bent, want dat haal ik uit jou posts, en die indruk geef je hier op het forum ook weg.
Ik kijk vanuit de wet niet vanuit de partijen. Als iemand een klacht heeft, die door Ziggo niet opgepakt wordt, zoals geplaatst door de topic starter is het m.i. niet nodig om deze consument op een dwaalspoor te brengen door loze kreten te plaatsen waar de gebruiker geen reet mee opschiet zoals;
Komt wel goed.
Ziggo zal het heus wel oppakken.
Probeer de helpdesk nogeens te bellen.

Stuur me even een PB-tje.
Etc.