Los bericht bekijken
  #573  
Oud 23 januari 2009, 20:04
mysteryland's schermafbeelding
mysteryland mysteryland is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: den haag (oud casema gebied)
Ziggo Internet: 3 in 1 extra/ digitaal totaal/ hd-pakket// Arris modem
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 55
Standaard

hou ik de ontvanger na de test? ik denk het wel, beeldkwaliteit is goed zelfs prima te noemen hier. bediening is/was wel wennen t.o.v. de samsung hd ontvanger die ik had maar is niet storend en zelfs wel makkelijk te noemen.
de korte schokjes die genoemd worden, heel af en toe heb ik dat ook net of het beeld een paar ms stil staat. gister leek het wel of er stroop in de uitzending zat alles ging in slow-motion, ik drukte op epg en koos een adere zender en het was weg, ook toen ik terugschakelde naar de zender waar ik naar keek had ik er geen last van meer.
prog.gemist werkt hier goed, begreep al uit de berichten hier dat de content uitgebreid gaat worden. maar de kwaliteit is goed te noemen van de prog. alleen werkt de tv-theek nog niet hier, krijg een popup scherm dat ik een 0900 nr moet bellen voor activatie van het abb.
de epg zelf vindt ik wel errug sloom, duurt zeker 1 min. voordat alle prog's erin staan (de 7 zenders die getoond worden) als je verder bladert
duurt het weer ongeveer een min voordat de info in de epg staat.
de knop 24+ (rood terwijl de epg wordt getoond) werkt hier niet? krijg iig niet de programma's van morgen te zien. en dat is zeker met het willen opnemen van prog's een gemis.
nu hoor ik mensen denken ja maar je vindt het een goede ontvanger? jazeker en tuurlijk zijn er verbeterpunten maar daarvoor is dit TESTtraject er ook! de naam zegt het al TEST, dus het uitproberen van.......ik heb de indruk dat sommige mensen werkelijk alles aangrijpen om ziggo zwart te maken, tegen die mensen zeg ik dan maar er zijn meer providers.