Discussie: Waarschuwing: Pas op voor diefstal door Ziggo
Los bericht bekijken
  #62  
Oud 23 januari 2009, 16:39
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Terra Bekijk bericht
Excalibur je bent niet echt op de hoogte van de Wet Handhaving Consumentenbescherming zeker.http://www.consumentenautoriteit.nl/...tenbescherming

Ziggo zal toch echt moeten aantonen dat destijds een overéénkomst is afgesloten en niet de consument.

Aan je bewoording zie ik ook dat je jezelf meer betrokken voelt met Ziggo, dan met de consument die door een slordige administratie de topic starter met onnodige hoge abonnementskosten opzadeld.

In dit geval als deze consument schriftelijk aangeeft aan Ziggo dat hij nooit een abonnement heeft gehad en te veel betaalde terugeist, zal Ziggo toch echt het tegendeel moeten bewijzen.
Om gelijk maar heel kort door de bocht te starten, jij suggereert hier en daar dat je het allemaal perfect weet als het op de wet aankomt, maar hebt het hier en daar ook fout Geen probleem, fouten maken is menselijk.

Als jij uit mijn bewoording haalt dat ik me meer betrokken voel met Ziggo dan trek jij de verkeerde conclusie. Ik voel met evenveel betrokken met beide partijen, maar kijk naar beide kanten, zowel naar de kant van de persoon die het probleem heeft, maar ook naar de kant van Ziggo.

Daarbij is het voor ons zinloos, en zijn wij hier op het forum niet in de positie om een oordeel te kunnen vellen, wat jij overigens wel doet, aangezien wij enkel over de informatie beschikken die hier door de bewuste persoon gepost word. Een eenzijdig verhaal dus. Wij gaan ervan uit, aanname dus, dat diegene alle feiten op tafel legt en de waarheid spreekt. Nu hebben we geen redenen om aan die informatie te twijfelen, echter kunnen we het evenmin controleren.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Als "jurist" lijkt het me toch beter om zich in beide partijen in te leven. Als je dat doet in de "tegenpartij" dan zegt dat nog totaal niets over mogelijke sympathieen.


Lijkt me zeker handig om je in beide partijen in te kunnen leven als jurist, als je dit als jurist niet kunt of wilt, dan weet ik niet of je wel het goede beroep hebt gekozen. Ja, ik doe nu ook een aanname dat je jurist van beroep bent, want dat haal ik uit jou posts, en die indruk geef je hier op het forum ook weg.
__________________