Discussie: Waarschuwing: Pas op voor diefstal door Ziggo
Los bericht bekijken
  #60  
Oud 23 januari 2009, 12:50
Terra's schermafbeelding
Terra Terra is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 12 mei 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 105
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Moet je alleen eerst hard kunnen maken dat je geen internetabonnement hebt aanvraagd/afgesloten en het dus niet hebt. Zolang je dit niet hard kan maken word het lastig geld terug vragen. Natuurlijk kan je altijd wel gewoon opzeggen, alleen het terugkrijgen van het teveel betaalde geld kon weleens lastig gaan worden.

Ervan uitgaande dat de topicstarter de waarheid spreekt en ons de juiste informatie verschaft treed nu het probleem op, hoe ga ik die periode terug vorderen bij Ziggo? Hoe kan ik hard maken/aantonen dat ik dat daadwerkelijk niet aangevraagd heb. Kan ziggo misschien middels een of ander wel iets hard maken of hebben ze andere punten die het de topic starter lastig kunnen maken?
Excalibur je bent niet echt op de hoogte van de Wet Handhaving Consumentenbescherming zeker.http://www.consumentenautoriteit.nl/...tenbescherming

Ziggo zal toch echt moeten aantonen dat destijds een overéénkomst is afgesloten en niet de consument.

Aan je bewoording zie ik ook dat je jezelf meer betrokken voelt met Ziggo, dan met de consument die door een slordige administratie de topic starter met onnodige hoge abonnementskosten opzadeld.

In dit geval als deze consument schriftelijk aangeeft aan Ziggo dat hij nooit een abonnement heeft gehad en te veel betaalde terugeist, zal Ziggo toch echt het tegendeel moeten bewijzen.