Los bericht bekijken
  #10  
Oud 23 januari 2009, 10:57
TVdigitaal's schermafbeelding
TVdigitaal TVdigitaal is offline
Ziggo 2e lijns DTV Support
 
Geregistreerd: 30 oktober 2008
Locatie: Ziggo
DTV: Allemaal
Berichten: 1.047
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anoniem Bekijk bericht
Ondanks dat hier verder geen postings zijn met betrekking tot problemen op 711 / Hustler TV, hebben ook wij haperingen / onderbrekeningen geconstateerd, doordat we getriggerd werden aan de hand van alarmen vanuit ons management systeem. De huidige status is mij niet bekend, wellicht dat TVDigitaal hier meer over kan vertellen.
Correct er zijn problemen geweest met het signaal van Hustler de afgelopen dagen, de happeringen zijn Ziggo breed waargenomen. Inmiddels lijkt het sinds gistermiddag beter te gaan nadat er wat aanpassingen gedaan zijn. Neemt niet weg dat de problemen met Hustler nog niet compleet zijn opgelost. De signaal leverancier van het Hustler signaal is nog bezig met het probleem.

We zien af en toe de aangeleverde bandbreedte afnemen wat op sommige STB's problemen geeft van uitval en voor alle klanten op die momenten een mindere beeldkwaliteit geeft op Hustler TV. De laatste echte uitval is gistermiddag geweest om 13.24 (volgens onze management systemen).

Citaat:
Gisteren op Private Spice elke 10 sec haperingen, ik heb net even gecheckt en het probleem lijkt nu verdwenen. Overigens op Hustler tv geen haperingen gsiteren.
Is toch een steeds terugkerend probleem op dezelfde kanalen zoals Discovery, Arte enzz. Kan dit niet definitief worden opgelost? Gisteren 22:05
Wat Twigger hier aangeeft is terecht maar staat los van de Hustler problemen. De freezes om de 10 seconden deden zich alleen voor in het voormalige @home gebied en waren waarneembaar op sommige Humax decoders.Gisteravond laat en vannacht deden deze problemen zicht voor op o.a Private spice, Arte, BBC prime, Baby TVRai uno , TVE en TRT maar ook op Eurosport. De oorzaak is ons bekend en ook hoe we het kunnen oplossen en dat is dan ook (weer) gedaan vanochtend vroeg.

Aan het voorkomen werken we samen met de leverancier van ons headend en de verwachting is dat dit ook binnen enkele weken niet meer kan voorkomen.

@Twigger: M.b.t. tot de Discovery's daar heb ik nu en ook gisteren geen problemen op waargenomen (een week of wat geleden in een weekend wel). Weet je zeker dat je hier nu ook problemen mee had?
__________________
Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met de collega's van Webcare.