Los bericht bekijken
  #1  
Oud 22 januari 2009, 11:21
mseegers's schermafbeelding
mseegers mseegers is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 april 2008
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Alles-in-1, Arris
DTV: Sony Bravia + Alphacrypt
Berichten: 112
Standaard Nummerportering en helpdesk

Na jarenlag klachtenloos Multikabel/Ziggo-gebruiker te zijn, gaat er nu ook bij mij iets mis!
Probleem: Ik had Alles-in-1 met een nieuw Ziggo-telefoonnummer. Mij was verzekerd dat ik op een later moment mijn KPN-telefoonnummer alsnog kon porteren naar Ziggo.
Een aantal weken geleden heb ik het hele circus in gang gezet. Toen bleek dat ik aleen mijn KPN-nummer achteraf kon porteren als deze op mijn tweede gezet zou worden. Op zich niet erg, want ik had een "mooi" Ziggo nummer dat ik nu ook kon houden.

Op een gegeven moment kreeg ik een brief van KPN dat er portering was aangevraagd. Er werd nog geen datum genoemd. Een paar dagen later was ik opeens niet meer bereikbaar op de KPN-lijn. De portering zal wel in gang gezet zijn, dacht ik. KPN gebeld, en volgens hen staat de portering pas op 4 februari gepland, maar heeft Ziggo alvast het nummer eraf gehaald. Ziggo gebeld, en volgens hen zou alles moeten werken, maar kon niet verklaren waarom de tweede lijn niet werkte. "Modem gereset?", "Zit de telefoon in de juiste poort?", etc.

Vandaag maar weer gebeld. Gelijk iemand aan de lijn! De dame zei "Maar meneer, Ziggo levert helemaal geen tweede lijn!". Maar na een tijdje in de wacht te hebben gestaan kwam de dame erachter dat Ziggo wel degelijk een tweede lijn levert. "De technische dienst is ermee bezig en het kan nog wel een week duren.".
Toen vroeg ik of mijn voormalige KPN-nummer (dat bij iedereen bekend is) zolang kon worden doorgeschakeld naar de eerste lijn. Ja, dan moest ik maar *21* nico rudolf (!) en nog iets dat op een sterretje lijkt maar dan anders draaien. Ja, maar dat werkt alleen als de lijn het al doet, en het probleem is dat de lijn het niet doet.

Toen zag ze opeens dat het uiterlijk zaterdag zou gaan werken. Als het zaterdag niet werkt, bel ik maar weer terug en hoop ik dat ik iemand anders aan de lijn krijg!!

Laatst gewijzigd door mseegers; 22 januari 2009 om 13:44