Los bericht bekijken
  #299  
Oud 21 januari 2009, 16:45
LuckyLuke's schermafbeelding
LuckyLuke LuckyLuke is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 januari 2009
Locatie: Klimmen @home
Ziggo Internet: telefoon en internet webstar
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door OmitZ Bekijk bericht
Dat is ook meteen mijn vraag.

Verder even reageren op LuckyLuke, ik zeg echt niet mijn abonnementen op.
Ik ben zeeer tevreden over mijn internetaansluiting en ik vraag me af of de digitale tv nog wel scherper kan. Meer dan tevreden wat dat betreft.
Bij het telefoongedeelte wordt het anders. Zeer ontevreden.
Je hebt helemaal gelijk dat het belachelijk is dat je in Nederland zomaar zonder enige vorm van communicatie een betaalde dienst niet hoeft af te leveren zoals Ziggo dat hier doet.
Een storing is vervelend voor hun maar zeker ook voor mij. Als Ziggo zo nu en dan toch de moeite neemt om contact met ons op te nemen over de status van het probleem, dan schept dat al vertrouwen, ook al is het produkt nog steeds niet af te nemen door die storing. Als er iets is wat Ziggo zou moeten leren, dan is het dat wel.
Ik hoop dan ook dat Ziggo hier eens voor op de vingers getikt gaat worden... (want een beetje uitmelken is dit wel, zolang jij niks zegt, krijg je ook geen geld terug en dat is echt niet netjes!)

Jouw redelijke standpunt neem ik feitelijk ook in, maar als je tegen een muur oploopt, dan probeer je het soms met een grote aandachtstrekkende actie... (en gezien de reactie van Thomas is dat gedeeltelijk gelukt )

Dingetje heeft gelijk: mijn frustratie over Z bereikt soms een ongekende hoogte. Ik heb dan ook het plan om een tweedehands servies te kopen om door het huis te gooien als ik weer eens met een Z medewerker gesproken heb...

Omitz, mag ik je vragen hoe lang jij al storing hebt? (ik beloof je dat mijn respect recht evenredig zal zijn met de termijn! )