Los bericht bekijken
  #296  
Oud 21 januari 2009, 14:25
QuaySo's schermafbeelding
QuaySo QuaySo is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 21 januari 2009
Locatie: Assen, @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus
DTV: Humax
Berichten: 8
Standaard Neem een andere telefonie provider

Ik ben nieuw hier op het forum en gelijk ook vreselijk geschrokken hoeveel mensen hetzelfde probleem hebben als ik. Sinds 2 weken kan ik ook niet meer gebeld worden, over de rest van mijn Alles-in-1 ben ik wel tevreden.

Vandaag belde ik nogmaals om te vragen naar de status van mijn probleem. Uiteindelijk kreeg ik iemand van de technische dienst aan de telefoon die mij adviseerde om voor telefonie een andere provider te nemen als ik er zeker van wilde zijn dat het binnenkort ging werken. Hij legde uit dat het een grote storing was waar veel mensen de dupe van zijn, maar die nog niet opgelost kon worden. Eindelijk iemand die mij niet langer aan het lijntje houdt, maar gewoon verteld wat er aan de hand was. Tot op dit moment werd mij steeds gezegd dat er iets gepatcht moest worden en dat het binnen enkele dagen opgelost zou zijn....

Er schijnt wel met prioriteit aan gewerkt te worden, maar wanneer een oplossing gevonden wordt? Ik twijfel nu enorm. Telefonie opzeggen en ergens anders doen? Dan wordt mijn internetsnelheid gelijk ook gehalveerd en dat is nou net wat ik niet wil!

Zijn er hier ook Ziggo medewerkers die weten wat de prioriteitsstelling waar ik het eerder over had voorstelt? Is wachten een optie, of een uitzichtloze situatie?