Los bericht bekijken
  #326  
Oud 20 januari 2009, 20:05
G.bruiker's schermafbeelding
G.bruiker G.bruiker is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 november 2008
Locatie: Ziggo
Ziggo Internet: Alles in een extra 200/20,Ubee EVW320b
DTV: 2x Samsung CI+ TV met SMiT cam,Samsung SMT-C7140A HD Recorder, Humax 5300C
Berichten: 3.310
Standaard

De kaarten die ik hier heb zijn kaarten van de vorige eigenaren van de Panasonic en de Humax.
Die werken niet meer.
Ik ben bang dat als ze opnieuw geactiveerd worden bv de vorige eigenaar de rekening krijgt ( hoewel die helemaal geen Ziggo meer heeft) of dat ze de kaarten niet goed koppelen waardoor er bv ipv zometeen 1 toch 2 abonnementen blijven.
Het probleem is gewoon dat je zo vaak hoort dat dingen fout gaan,dat je er automatisch al vanuit gaat dat het bij mij ook fout gaat.
Bij de vorige kaarten die ik dus gewoon met pakket en decoder heb gekocht heb ik er hele brieven bij gedaan met wat de hoofdkaart is,welk abonnement daar op staat,dat ik op de andere kaarten hetzelfde abonnement wil (of abonnementen nl pluspakket en HD pakket).
Ik heb dus zelfs op de kaart voor de SD humax een HD pakket genomen uit angst dat het mis zou gaan en ze bv van de 2 andere kaarten ook het HD abonnement zouden de-activeren.
Ik heb dus bewust een HD abonnement genomen op een kaart waarvan ik weet dat die nooit in een HD decoder gaat, puur uit angst dat 3 pluspakketten en 2 HD pakketten met op de 3e kaart geen HD abbo mis zou gaan.
Met een 4e kaart die het helemaal niet doet vrees ik dat mijn geluk op is.
Jammer eigenlijk want hieruit blijkt wel dat ik puur door de belevenissen van anderen,bang ben voor mijn eigen situatie.