Los bericht bekijken
  #38  
Oud 20 januari 2009, 07:35
digitalekabeltelevisie's schermafbeelding
digitalekabeltelevisie digitalekabeltelevisie is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 19 oktober 2006
Locatie: Enschede / @Home
Berichten: 831
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AW78 Bekijk bericht
Precies mijn idee! Voor de HD freaks gewoon zonder subs op kanaal 14 zonder vertraging, en op Nederland 1 SD mét vertraging en ondertiteling!
Het zou mij niets verbazen als dat niet eens mag van de mediawet. Daarmee zou het HD-signaal een andere inhoud krijgen dan het SD signaal, en dan zou het wel eens "een nieuwe zender" kunnen zijn. En die mag de PO niet zomaar beginnen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AW78 Bekijk bericht
Wat is dat nou voor bullshit om vanwege die ondertiteling zo'n belangrijk TV moment in HD te annuleren? Mensen die per sé ondertiteling willen kunnen altijd nog in SD kijken!
Mensen die het per sé willen zien kunnen het toch zien? Het wordt toch niet belangrijker omdat het in HD is? En ik weet niet of het er veel beter op wordt als je de kop van George Bush in HD kan aanschouwen

Het klinkt sowieso een beetje als een rare "last-minute" actie om alleen dit evenement opeens in HD te gaan uitzenden op een tijdelijk kanaal. Klinkt wat weinig doordacht. Kwam dit initiatief van de PO, of van de kabelaars?

Lijkt me beter als de PO gewoon de tijd neemt in de invoering van HD goed voor te bereiden, en dan vanaf het geplande begin het in een keer goed te doen. Dan mag je er ook van uit gaan dat vanaf het echte begin alle nodige apparatuur er wel is. Haastige spoed is zelden goed.