Los bericht bekijken
  #36  
Oud 19 januari 2009, 18:27
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Terra Bekijk bericht
Ik denk dat je als Ziggo Gebruikers Vereniging jezelf niet onafhankelijk kan blijven opstellen. De gebruikers zijn nog altijd de consumenten die de producten afnemen bij Ziggo. Durf de consument te adviseren over een geschillencommissie of hoe zij schadevergoeding kunnen krijgen.
Nu ben ik geen MGV, maar ik zie niet waarom je niet en onafhankelijk zou kunnen zijn en toch ook kan je (forum)leden adviseren, ook als het om bv een geschillen commissie gaat of over een bepaald punt een standpunt innemen en die durven uitspreken.

De manier waarop je dat communiceert is wel essentieel. Je kan de andere partij op verschillende manieren benaderen, neem daarin een "foute" beslissing en de andere partij haakt waarschijnlijk af in de discussie, en wat schiet je daarmee op? Daar zijn je (forum)leden ook niet mee geholpen. Ik denk dat een onafhankelijke opstelling, waarin een mening zeker gegeven mag worden, richting de andere partij de meeste effectieve is die op de lange termijn en het meeste effect heeft zonder de andere partij als gesprekspartner te verliezen.
__________________