Los bericht bekijken
  #33  
Oud 19 januari 2009, 15:30
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Beste Jam,

Kijk nu eens goed wat er allemaal gebeurt. Ik durf te wedden dat het gros niet eens meer weet wat je probleem was. Iedereen snapt dat je behoorlijk pissig bent. Dat je alleen maar kwader wordt omdat niemand het meer heeft over je eigenlijke probleem zal iedereen begrijpen. Maar verlies je jezelf in deze woordenstrijd ook niet een heel klein beetje? Het ontaardt nu in links en rechts om je heen meppen. Eerst was het Ziggo, toen waren het Ziggo medewerkers, daarna kwam de ZGV aan bod en nu zijn het al een aantal forumleden, die verder net zoals jij hier te gast zijn en niet zoals jij denkt ook allemaal van de ZGV zijn.

Dit is nu precies de reden waarom wij als ZGV proberen te nuanceren. Wat heb je nu aan draadjes zoals deze waar het alleen maar gaat over de wijze waarop iemand reageert. Niemand ontzegt je je emoties en je kan dat best laten merken. Het lucht soms enorm op. Een boel draadjes waar problemen worden opgebracht, beginnen dan ook zo. Maar om te kunnen helpen zal je toch moeten doordringen tot het wezen van het probleem. Vind je het gek als mensen gaan afhaken als het verzandt in oeverloos heen en weer gepraat?

Dus waar wil je het nu eigenlijk over hebben? "De betrouwbaarheid van Ziggo", "Het functioneren van de ZGV of het forum" of wellicht "een oplossing voor je probleem"? Allemaal zaken die bespreekbaar zijn, maar dan wel graag niet allemaal tegelijk.
__________________
BenJ