Los bericht bekijken
  #22  
Oud 19 januari 2009, 11:31
spiffi's schermafbeelding
spiffi spiffi is offline
Member
 
Geregistreerd: 15 december 2008
Locatie: Beverwijk Casema
Ziggo Internet: Alles-in-1-Plus Motorla SBV5121E + Netgear WTR2000 300N+
DTV: Samsung DCB B270R en Humax IR fox C 2x Samsanung LCD HD(r) 100hz
Berichten: 50
Standaard

...Hoe het technisch en administratief allemaal geregeld wordt is mij niet 100% bekend. Wel weet ik dat er overal acties en lokkertjes rongvliegen. En die 9,95 p/m was ook de actie van Ziggo hoor tot 31-12-08!
En recent zag ik het ook bij andere aanbieders, zoals KPN.

Acties zijn leuk...en als je geluk hebt kost het ECHT minder en is het makkelijk en goed te regelen.......maar vaak zit er een addertje onder het gras....

In ieder geval; de live kado card is inderdaad bij 6 maanden (tot 1 juli) zelfs minder dan 9,95 per maand volgens Eredivisie Live.
Echter dit gaat om kijkcode punten dan he...... want het stukje dat via je eigen kabelboer moet gaan is onduidelijk. Zelf weer opzeggen? Wanneer, hoe, waarom (heb toch al betaald, etc etc)

Ik doe hier gelukkig niet aan mee....
SUCCES!

HIERONDER DE TEKST (VOORWAARDEN) van Eredivisie live tot 1 juli 2009 9,95 pm of 3 mnd voor 28,95 of 6 mnd voor 57,95 >>voor een KADOCARD!

"Eredivisie Live is alleen te ontvangen via een digitale TV-aansluiting. Alle kosten van het digitale TV-abonnement zijn voor rekening van de abonnee. Dit is inclusief de bijkomende kosten van een overstap van analoge televisie naar digitale televisie.

- De ontvanger van de Eredivisie Live kadocard heeft de mogelijkheid om de Eredivisie Live kadocard in te wisselen voor internetkijkcodes van Eredivisie Live. De ontvanger sluit geen abonnement af op Eredivisie Live, ontvangt afhankelijk van de waarde van de Eredivisie Live kadocard kijkcodes. Één maand staat gelijk aan vier kijkcodes waarmee vier Eredivisie wedstrijden gekeken kunnen worden via www.eredivisielive.nl.

- Het abonnement van Eredivisie Live komt op naam van de gebruiker van de Eredivisie Live kadocard.

- De abonnee is zelf verantwoordelijk voor het beëindigen van het abonnement op Eredivisie Live. Hierop zijn de algemene voorwaarden van de TV-aanbieder van toepassing.

- Eredivisie Live is te ontvangen via diverse aanbieders van digitale televisie. De aanbieders kunnen zelf de abonnementsprijs van Eredivisie Live vaststellen. Zij bepalen de abonnementsprijs op basis van de richtprijs van Eredivisie Live, de abonnementsperiode en de kosten van digitale televisie.

- Na het afsluiten van het Eredivisie Live abonnement, worden de abonnementskosten van Eredivisie Live (afhankelijk van de waarden van de Eredivisie Live kadocard) binnen 14 dagen overgemaakt naar de rekening van de abonnnee.

- Huidige Eredivisie Live abonnees kunnen de Eredivisie Live kadocard niet gebruiken voor hun eigen Eredivisie Live abonnement.

- De Eredivisie Live Kadocard is te gebruiken tot 1 juli 2009.
"