Los bericht bekijken
  #28  
Oud 19 januari 2009, 10:52
MarkT1977's schermafbeelding
MarkT1977 MarkT1977 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 11 januari 2009
Locatie: Lettele @home
Ziggo Internet: alles in één Motorola
DTV: Humax
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Lijkt op een defect modem. Ik denk dat je het beste je probleem en omstandigheden nogmaals bij de helpdesk kunt uitleggen en vragen om een oplossing. Als je blijft afwachten tot men jou belt zal het nog wel even duren vrees ik. Ik denk dat een monteur sturen met een ander modem (als het defect is) sneller is dan een nieuwe telefoonlijn aanvragen bij KPN.
Hey .. Inmiddels nog een aantal malen met de helpdesk gebeld. Ze sturen geen monteur want wanneer de lampjes branden is er iets mis met de software. Ik moet geduld hebben want het ligt nu bij de technische dienst. Die hebben het momenteel erg druk.

Wat ik zelf het vervelends vind is dat er niet een eerlijk antwoord krijg. Steeds weer dat ik geduld moet hebben en dat ze het druk hebben. Ook krijg ik regelmatig te horen: Binnen 5 dagen heeft u weer telefonie! Maar daar komt niets van terecht. Ik probeer begrip te hebben maar...

Daarnaast krijg ik van de week ook nog een factuur van Ziggo. De maanden oktober/november en december waren nog nooit gefactureerd geweest. Ik vond dit wel netjes van Ziggo. Door een verhuizing en fouten van Ziggo hadden wij die maanden geen internet/telefonie en digitale TV gehad. Nu blijkt het niet factureren een vergissing te zijn en moet ik alsnog betalen. Misschien is dit wel de bekende laatste druppel.

Ik heb zelf de voorkeur voor de kabel technologie maar ben noodgedwongen (ook door druk van mijn vrouw, en ik geef haar ook wel gelijk) naar de Primafoon geweest. Ik heb mezelf daar laten informeren over telefonie. Het dilemma werd alleen maar groter want de combi internet + bellen is interessanter dan telefonie van KPN en internet van Ziggo. Ik wil ook geen dief worden van mij eigen portomonaie. Omdat ik twijfel en niet adhoc beslissingen wil maken heb ik nog geen pakket bij KPN aangeschaft.

Wanneer ik kies voor ADSL dan kies ik voor een technologie die voor mijn gevoel minder potentie heeft dan kabel in de toekomst...

Toch ben ik bang dat ik vandaag (ook door de druk hier thuis ) moet gaan kiezen voor KPN. Wat ik zelf heel erg jammer vindt.

Wel ben ik erg blij met alle tips over prepaid kaarten en mogelijke alternatieven. Ik wil daarvoor bedanken (soms reageerde we wat bod maar dat komt ook door de Ziggo historie bij ons). We wonen helaas in een dorpje waar de ontvangst van alle providers erg slecht is. Vaste telefonie was voor ons een ideale uitkomst!

Ik heb verder geen zin in juridische stappen. Is voor mijn gevoel niet nodig voor een paar euro's. Dat is mijn keuze!