Los bericht bekijken
  #83  
Oud 19 januari 2009, 01:02
Aenea's schermafbeelding
Aenea Aenea is offline
Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2009
Locatie: Benthuizen/Casema
Ziggo Internet: Ain1Extra / Ubee
Berichten: 31
Standaard Ernstige fluctuaties sinds 18 jan in 2394 gebied...

Tot mijn grote schrik kwam ik er op 18 jan erachter dat mijn snelheid niet hoger komt dan zo'n 5mb terwijl ik Z3i heb...

Sinds de snelheid per 1 december werd verhoogd fluctueerde het wel een beetje, maar zo tussen de 22-24 en dat vond ik best acceptable, was hoger dan daarvoor.

Sinds een tijdje terug de snelheid echt naar de beloofde 30 is gegaan fluctueerde het ineens zo tussen de 24 en de 29 en wederom maakte ik me daar niet echt erg druk om.

Maar nu een 720p aflevering van een serie downloaden en hij is na een uur nog bezig dat was eventjes schrikken

Heb de helpdesk gebeld, geen storingen bekend. Zij zagen dat het modem goed was verder en dat idd. de snelheid nogal wisselde and niet boven de 9mb/s uitkwam. Ik moest maar afwachten wanneer dat weer opgelost kon zijn. In het ergste geval kan dat dus duren tot de upgrade compleet is, oftewel nog een paar maanden.

Dat laatste vind ik onacceptabel. Vind het normaal dat het tijdens het upgraden de verbinding er uitvalt en/of wat langzamer wordt, maar niet dat dat maanden kan gaan duren. Op deze manier betaal ik 70 euro p/mnd wat eigenlijk maar 30 hoort te kosten.

Okay, het is pas 1 dag nu, maar vond de mededelingen van de helpdeskmedewerker niet echt opbeurend te noemen.

Zijn er meer mensen in mijn omgeving die hier last van hebben? postcode 2394, omgeving Hazerswoude (Leiden/Alphen)??